Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Poprawione kabiny do ET22
AIR:
rzeczywiście jest już dużo lepiej:)) (tylko chyba gdzieś zgubiłes kontrolke od wysokiego rozruchu ;p)
przy okazji tematu o kabinie:
od kąd mam nowe exe są momenty (szczególnie jak hamuje stoję, ruszam i jadę z małymi prędkościami) że kabina nie skacze tylko kamera się zachowuję tak jak bym "podnosił" albo "spuszczał" głowę. Dzieje się to róznymi prędkościami nieraz tak szybko że nawet nie jestem w stanie prowadzić pociagu
Czy toś też tak ma?? Czy da sie coś z tym zrobić??
PEKAP:
--- Cytat: "AIR" ---rzeczywiście jest już dużo lepiej:)) (tylko chyba gdzieś zgubiłes kontrolke od wysokiego rozruchu ;p)
przy okazji tematu o kabinie:
od kąd mam nowe exe są momenty (szczególnie jak hamuje stoję, ruszam i jadę z małymi prędkościami) że kabina nie skacze tylko kamera się zachowuję tak jak bym "podnosił" albo "spuszczał" głowę. Dzieje się to róznymi prędkościami nieraz tak szybko że nawet nie jestem w stanie prowadzić pociagu
Czy toś też tak ma?? Czy da sie coś z tym zrobić??
--- Koniec cytatu ---
Ja mam taki sposób, że wychodzę z kabiny i odlatuję kamerą gdzieś w pole, tak żeby FPS wzrósł do około 70 i spowrotem, szybko naciskam F4.
Converter:
A mógłbyś poprawić model loka? Przy tylnej kabinie nonstop świecą się światła czerwone i nie można ich zapalić jako białe, jak się jedzie w drugiej kabinie. Zrób coś z tym jeśli możesz.
youBy:
nie do końca rozumiem pytania. Na nowym exe zapala się światła z tej strony, w której kabinie się jest - przód z przedniej, tył z tylnej. Tak jest w exe i tak zostaje
Dodano po 1 godzinach 58 minutach:
Zauważyłem, że kabiny B się będą przechylać w drugą stronę na zakrętach, więc trzeba będzie to poprawić (już ja znajdę na to sposób)
Mariusz W.:
--- Cytat: "youBy" ---nie do końca rozumiem pytania. Na nowym exe zapala się światła z tej strony, w której kabinie się jest - przód z przedniej, tył z tylnej. Tak jest w exe i tak zostaje
--- Koniec cytatu ---
Hmm... U mnie nieraz tak jest, że z w kabinie B są zapalone na stałe reflektrory podając sygnał S1a. Przełączniki w kabinie są okej, ale coś chyba w modelu i/lub *.chk jest pokiełbaszone.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej