Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Poprawione kabiny do ET22
youBy:
Poprawiłem kabiny do ET22, przez co nie buja się tak na wszystkie strony, ale zachwouje się normalnie, jak inne kabiny. Pomogło dodanie nadrzędnego elementu o byle jakiej nazwie, ale transformie bez przekształceń:
1 0 0 0
0 1 0 0
0 0 1 0
0 0 0 1
W paczce (wypakowujemy ją do katalogu ET22) są kabiny do ET22: zwykła i przesunięta dla modeli poręczami. Paczka: http://www.mytempdir.com/621558
AIR:
ale przecież w rzeczywistości byki są lokami w których buja najbardziej więc nie wiem czy jest sens to zmieniać.
Jak kiedyś jechałem to musieliśmy z mechanikiem pół trasy jechać na stojacą bo wyskakiwało się kiladzięsiąt nawet cm od siedzenia w górę:)
youBy:
dobrze, tylko wiesz, wcześniej jak pudłem bujało w dół to kabiną do óry i odwrotnie, to raz. A dwa, to to, że wczesniej nie szło odczytwać przyrządów, bo tak bardzo bujało, teraz przynajmniej jest jakoś normalniej
Driver24:
Dokładnie. Strasznie buja na łączeniach toru. Ale to wszystko zależy od zniszczenia torowiska. Ja z mechanikiem raz, stalismy z kubkami kawy przez 45 min na ugietych kolanach, żeby mozna bylo sie jako tako napic, bo tak bujało, góra-dół :)
A tak pozatym to wielu maszynistów którzy tylko jeżdzą Bykami mają kłopoty z żołądkami. Jest to choroba polegająca na tym ze jelita z żołądkiem sie przesuwa od tego bujania ciągłęgo.
Akvin:
Ja (i pewnie nie tylko) raz zobaczyłem garnki przed oknami, innym razem kabina wpadła między koła... popieram każdą inicjatywę mogącą to ograniczyć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej