Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Czy jest możliwość...
macias11:
Może jak już macie zamiar zrobić wyświetlacz to od razu zmienić troszkę kabinę? Może coś na styl EN57 2000 series? Fotki macie na www.transportszynowy.prv.pl
Żuk:
Tolein pomysł dobry natomiast można wykorzystać to czym już dysponujemy (mam na myśli eventy) i tu apel do twórców tras, otóż: możemy robić tak eventy że po dojechaniu do stacji końcowej odstawiamy loka na tor postojowy odpoczywamy z pół godziny od jazdy robiąc sobie kawkę itp. po upływie pół godziny dostajemy sygnał manewrowy aby podpiąć się do składu i ruszamy z powrotem do stacji w której zaczynaliśmy służbe. Myślę ze takie rozwiązanie na dzisiejszym etapie rozwoju symka jest jak najbardziej realne do wykonania i daltego proponuję utworzyć tutotrial pisania własnie takich eventów. Tylko czy koledzy zajęliby się takim tutotrialem?
Poproszę Prof.dr.hab. Bohuna aby się tym zajął i mam nadzieje że większość pomoże amatorom pisać takie eventy.
Misja na trasie Quarka gdzie wyjeżdzamy z szopy i czekamy na przyjazd spalinki ze składem który bedziemy prowadzic własnie obrazuje służbę prawdziwego mecha.
Pozdrawiam
queuedEU:
taaaa .. jest to mozliwe i nawet dziala :D - niedlugo na nowo bede przepisywal exe - tym razem pod katem obslugi wszystkich tras.. hmmm ktory to juz raz, 4?
Tolein:
Znaczy co się da zrobić i dziala?
Chodzi o ten mój pomysl z rozkladem jazdy na karteczce?
Jeśli tak, to cieszę się, że moglem się na coś przydać. :)
Krzysiek626:
--- Cytat: "Tolein" ---Znaczy co się da zrobić i dziala?
Chodzi o ten mój pomysl z rozkladem jazdy na karteczce?
Jeśli tak, to cieszę się, że moglem się na coś przydać. :)
--- Koniec cytatu ---
Jakby to powiedzieć? ...nie czujesz czaczy. (?) nie widzisz ironii.
Jesteś tu od wczoraj dopiero! Poczytaj forum zanim będziesz chciał opisać swój następny pomysł. A najlepiej jak tu piszą masz pomysł - to zrób to sam. Ci co potrafią coś zrobić w symku mają już odpowiednie pomysły do realizacji, a TY napewno nie znajdziesz im lepszych.
Jak Twoja trasa Warszawa - Hel? Daję skrzynkę piwa że nie zrobisz!
Zapomniałbym: Symulator to nie "gierka" jak napisałeś. Obrażasz Twórców symulatora!
cyt:
......jak i również przydaloby się trochę najpierw zapoznać z edytorem do waszej kochanej gierki.
i jeszcze:
Jak ktoś się chce kontaktować ze mną, to Iwan ma mój numer (mam nadzieję że się chlopak nie wkurzy na mnie, że to jemu dalem numer... może jakoś przeżyję)...
żenujące. Kompletny brak szacunku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej