Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Czy jest możliwość...
Mariusz1970:
A ja jeszcze dodatkowo dodałbym przy jeździe na EN, aby podchodziła z przedziału służbowego fajna kierownik pociągu w mini i mówiła "gotów" :)
Pozdrawiam
Mariusz
Poscikk:
No tak ja bym chcial jeszcze wiele rzeczy ale kto to zrobi? Wbrew pozorom to nie takie proste.
A co do tego kibla to monitorek LCD da sie zrobic tylko trzeba wyedytowac model kabiny :)
andrev1989:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---A ja jeszcze dodatkowo dodałbym przy jeździe na EN, aby podchodziła z przedziału służbowego fajna kierownik pociągu w mini i mówiła "gotów" :)
Pozdrawiam
Mariusz
--- Koniec cytatu ---
No tak wiedziałem, że w końcu ktoś się przyczepi do naszych marzeń, które chcielibyśmy mieć w MaSzynie, tak wiem, że jeżeli chcę to mieć to sam sobie to muszę zrobić;)
Mariusz1970:
Od razu przyczepi, to taki żart był :)
andrev1989:
--- Cytat: "Poscikk" ---No tak ja bym chcial jeszcze wiele rzeczy ale kto to zrobi? Wbrew pozorom to nie takie proste.
A co do tego kibla to monitorek LCD da sie zrobic tylko trzeba wyedytowac model kabiny :)
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale poprzez edycję modelu da się go tam "wkleić" i będzie wyświetlał cały czas ten sam napis, ale czy dało by się zrobić tak, by wyświetlał się napis wprowadzony przez nas?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej