Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Czy jest możliwość...

<< < (4/9) > >>

Mariusz1970:
A ja jeszcze dodatkowo dodałbym przy jeździe na EN, aby podchodziła z przedziału służbowego fajna kierownik pociągu w mini i mówiła "gotów" :)

Pozdrawiam
Mariusz

Poscikk:
No tak ja bym chcial jeszcze wiele rzeczy ale kto to zrobi?  Wbrew pozorom to nie takie proste.
A co do tego kibla to monitorek LCD da sie zrobic tylko trzeba wyedytowac model kabiny :)

andrev1989:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---A ja jeszcze dodatkowo dodałbym przy jeździe na EN, aby podchodziła z przedziału służbowego fajna kierownik pociągu w mini i mówiła "gotów" :)

Pozdrawiam
Mariusz
--- Koniec cytatu ---

No tak wiedziałem, że w końcu ktoś się przyczepi do naszych marzeń, które chcielibyśmy mieć w MaSzynie, tak wiem, że jeżeli chcę to mieć to sam sobie to muszę zrobić;)

Mariusz1970:
Od razu przyczepi, to taki żart był :)

andrev1989:

--- Cytat: "Poscikk" ---No tak ja bym chcial jeszcze wiele rzeczy ale kto to zrobi?  Wbrew pozorom to nie takie proste.
A co do tego kibla to monitorek LCD da sie zrobic tylko trzeba wyedytowac model kabiny :)
--- Koniec cytatu ---

No tak, ale poprzez edycję modelu da się go tam "wkleić" i będzie wyświetlał cały czas ten sam napis, ale czy dało by się zrobić tak, by wyświetlał się napis wprowadzony przez nas?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej