Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

wrocław-opole

<< < (2/16) > >>

Kipek von Chojna:

--- Cytat: "piotrln" ---tworze nowa realistyczna trase z Wrocławia do Opola trasa liczy 85 km  beda jezdzic EN53 , EU07 oraz ET41 zyczcie mi powodzenia zastanawiam sie czy dac EP09 bo ta trasa jest dosc szybka predkosc szlakowa 160 km/h podpowiedzcie co byscie widzieli . pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Wooow. Chylę czoła, przed Master of Maszyna. Nawet nowy tabor będzie. Ma ktoś zdjęcia EnN 53 ? :>

Cesky Kretek:
Skontaktuj się z Bohunem - mieszka w Opolu. Może Ci coś doradzi lub podpowie!

Życzę udanej trasy.

bohunIC:

--- Cytat: "vampirek1" ---Skontaktuj się z Bohunem - mieszka w Opolu. Może Ci coś doradzi lub podpowie!
--- Koniec cytatu ---

siemanko! naprawde chcesz robic trase Opole - Wrocław? niechce wpływac na twoje decyzje ale z doświadczenia z FPS-em moge powiedziec że będą problemy! Opole zachodnie przejdzie ale jak dojdziemy do Opola Głównego to bedzie 5fps o ile pozostawisz jedynie budynek dworca i wiaty! dlatego tez zrezygnowałem z robienia Częstochowy osobowej! a może masz na mysli trase przez Jelcz-Laskowice? zaczynamy od Opole Groszowice [tam mieszkam zara przy torach jak sie jedzie do Gliwic] i dalej Opole wschodnie, Czarnowąsy [ juz jest model elektrowni :)] bedzie wypas! pozatym są tam słupy trakcyjne betonowe z wysięgnikami rurowymi, które mam! smigałoby sie towarowymi z miałem :) a koniec we Wrocławiu Brochów! przy takiej trasie moge ci pomóc! i tu ukłon dla SPT bo to co jest porażką w starym symku to FPS. Z mojego punktu widzenia jako trasopisarza ta trasa jest lepsza pod względem fps, modeli, układu torowego! poco nam pokaz slajdów! chyba że zaczynac bedziemy w Opolu zachodnim a kończyc przed Wrocławiem Głównym! POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA

piotrln:
powtarzam trasa liczyc bedzie 85 km tyle jest z Wrocławia głównego do Opola głównego .Robie przy okazij textury lokomotyw z Wrocławia jak bo w Maszynie jest tylko et22-1167 z Wrocławia. Tworzenie trasy zajmie mi duzo czasu niestety wolnego mam mało praca dziewczyna rozumiecie.Pod koniec Kwietnia powinienem wrzucic was screen z Wocławia głównego o ile sie wyrobie , chce dobrze zrobic trase. Zeby mi nikt nie mowił ze cos jest nie tak , zdjecia mam do brzegu narazie niedługo bede miec do Opola głównego potem zabiore sie za robote . pozdrawiam wszystkich na forum trzymajcie za mnie kciuki

Dodano po 1 godzinach 7 minutach:

Przejezyczyłem  sie miałem na mysli EN57 :p chyba sie mozna przejezyczyc

Piotrek:
Z wrocławskich maszyn jest jeszcze EU07-485, ale niedługo będzie miała rewizję, więc tekstura będzie już nieaktualna. Jak chcesz zrobić Wrocław Główny? Masz dokładne plany? Ja mam tylko plany torów należących do WGA, jakbyś chciał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej