Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna 1 - Reaktywacja

<< < (10/15) > >>

uetam:

--- Cytat: "vampirek1" ---
No tak, ale zgadnij skąd ja je miałem - ja nawet nie byłem w Betatesterach.
--- Koniec cytatu ---

Ode mnie ?:>

--- Cytat: "Mateu" ---A może po prostu zbanować wszystkich "niewiernych". Problem wtedy sam by się rozwiązał :)
--- Koniec cytatu ---

Lepiej tak nie pisz, bo powinieneś być znów I-szy w kolejce do bana. Miałbyś go do dziś, gdyby nie @ Iwan.
--- Koniec cytatu ---

Wzruszające... Bart mnie już osobiście ukrzyżował za dawne czasy(Shax tez był w to zamieszany ;)) i chyba wszystko jest już wyjaśnione.

--- Cytat: "Mateu" ---np avatar NKT z modelem Barta to już przesada.
--- Koniec cytatu ---

To może dać bana @ Oli_EU za to że używa EP05 z teksturą z moich fotek? Widzisz, mnie to nie interesuje co ma na avatarze.
--- Koniec cytatu ---

Tak... Tylko widzisz, tutaj mamy taka mala, subtelna rozncie - Ty pozwoliles Oliemu wykorzystac te tekstury, a czy zapytales sie Barta czy mozesz uzyc siodemki w avatarze? Jesli tak to nie ma sprawy i zwracam honor.

--- Cytat: "hejnal" ---Kiedyś Maszynę tworzyli nie tylko hobbyści ale i fachowcy z branży. Teraz robią to ludzie którzy na żywo nigdy pociągu nie widzieli.
--- Koniec cytatu ---

Któż to taki !?!?!?
--- Koniec cytatu ---

Mhm... Czyli wedlug Was stonka, kibel czy nawet siodemka z pospiechem na Nadodrzance to nie sa pociagi? Prosze, uswiadomcie mnie co to pociag...

--- Cytat: "Mateu" ---
Ktoś tutaj nie rozumie znacznia słowa "ironia" ? polecam pwn.pl, tam jest taki fajny słownik ze znaczeniami jakie zawieraja w sobie slowa :)
--- Koniec cytatu ---

Dla Ciebie ironia jest wtedy, gdy dasz ":)" ?? Człowieku, więcej spotkań z ludźmi.
--- Koniec cytatu ---
":)" jest czyms zlym? Wybacz mi, juz nie bede o panie.

--- Cytat: "vampirek1" ---http://shaxbee.net/maszyna/forum/groupcp.php?g=3

--- Koniec cytatu ---
Ta lista nie jest wiarygodna. Są tam ludzie którzy niezbyt się udzielają oraz nie ma takich, którzy pomagają bardzo mocno (nie mówie teraz w żadnym przypadku o sobie)

--- Cytuj ---Może NKT przestało by istnieć, lub w ogóle by nie postało gdyby wyszła obiecana już od baaaardzo dawna "Paczka całościowa"? Może ludzie myślą że jak obiecacie tyle z tym SPT, co z "Paczką..." to pewnie będzie to samo - nic z tego nie wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli tak Ci zależy, to mogę zrarować swojego symka i wrzucić na eu07. A gdy już ją będziesz miał, to zauważysz, że w zasadzie nie ma tam nic nowego... Nie wiem dlaczego tak sie upieracie przy tej paczce.

--- Cytuj --- o chyba mój najdłuższy post, przez całą obecność na forum od 9 Lipca 2004 roku. Teraz czekać, aż z SPT wyleci @ youBy, a później zaczną być banowani pod byle pretekstem na tym forum ludzie z NKT. Dziękuje za uwagę.
--- Koniec cytatu ---

Ależ proszę... Z chęcia zmarnuje kolejne bajty na czytanie Twoich żali :) No to do następnego razu.
pozdrawiam
PS. Pekap dostał bana za niepotrzebne dyskusje i wytykanie błędów administratorowi.

|andy|:

--- Cytat: "Mateu" ---np avatar NKT z modelem Barta to już przesada.
--- Koniec cytatu ---

To może dać bana @ Oli_EU za to że używa EP05 z teksturą z moich fotek? Widzisz, mnie to nie interesuje co ma na avatarze.
--- Koniec cytatu ---

Chyba musze jakiś Bilobil zacząć łykać, jakoś pamięć czasem zawodzi. Przypomnij mi kto jest autorem zdjęc 408, którą masz na avatarze?

bohunIC:
wtrące się! NORMALNIE JAK BYM WIDZIAL OBRADY SEJMU! tylko kto jest z prawa a kto z lewa? jestem mocno związany ze starym symkiem i póki niewyjdzie SPT będe pomagał w jego rozwoju! a prawda jest taka że wielokrotnie pisałem do ludzi, wysyłałem mejle z prożbą o pomoc i... [niedziwie się oburzenia innych tom całą sytuacją]. tylko szkoda że Polak głupi przed i po! bo jakbyśmy razem tak pracowali jak sie kłucili to byłby już dawno najlepszy symulator na świecie! tyle z mojej strony! POZDRAWIAM

Krzysiek626:
Mateu napisał:
Jeśli tak Ci zależy, to mogę zrarować swojego symka i wrzucić na eu07. A gdy już ją będziesz miał, to zauważysz, że w zasadzie nie ma tam nic nowego... Nie wiem dlaczego tak sie upieracie przy tej paczce.

Ukazanie się paczki całościowej powinno skończyć projekt starego symka.
Powinno też skończyć dyskusję czy jeszcze coś robić czy przejść do nowego projektu.
Taka paczka powinna się nazywać Paczka Ostateczna.
Poprawnie działająca poinna skończyć posty typu "pomocy"
Z czystym sumieniem można by ogłosić przejście do prac przy SPT nie zostawiając wrażenia niedosytu.
Piszę o tym bo ta paczka wydawała się być tuż tuż. Ktoś rozbudził apetyt
a nie zaspokoił głodu.
To tyle moim skromnym zdaniem.

Cesky Kretek:

--- Cytat: "Mateu" ---Ode mnie ?:>
--- Koniec cytatu ---

Nie, a co - ty komuś dawałeś?

--- Cytat: "Mateu" ---Wzruszające... Bart mnie już osobiście ukrzyżował za dawne czasy(Shax tez był w to zamieszany ;)) i chyba wszystko jest już wyjaśnione.
--- Koniec cytatu ---

No widzisz, ale musiał @ Iwan zareagować i Cię odbanować.

--- Cytat: "Mateu" ---czy zapytales sie Barta czy mozesz uzyc siodemki w avatarze?
--- Koniec cytatu ---

A czy Oli się pytał czy może użyć tej tekstury w avatarze?

--- Cytat: "Mateu" ---Mhm... Czyli wedlug Was stonka, kibel czy nawet siodemka z pospiechem na Nadodrzance to nie sa pociagi? Prosze, uswiadomcie mnie co to pociag...
--- Koniec cytatu ---

Według "nas"? A czy ja coś uważam? Włącz orzecha i czytaj dokładnie.

--- Cytat: "Mateu" ---":)" jest czyms zlym? Wybacz mi, juz nie bede o panie.
--- Koniec cytatu ---

Nie. I znów nie umiesz czytać. Przeczytaj to co napisałem kilka razy, potem odpisuj.

--- Cytat: "Mateu" ---Ta lista nie jest wiarygodna. Są tam ludzie którzy niezbyt się udzielają oraz nie ma takich, którzy pomagają bardzo mocno (nie mówie teraz w żadnym przypadku o sobie)
--- Koniec cytatu ---

Jakbyś chciał wiedzieć, to @ PEKAP tam był, bo sam widziałem. Jak nie wiesz to się nie udzielaj.

--- Cytat: "Mateu" ---Jeśli tak Ci zależy, to mogę zrarować swojego symka i wrzucić na eu07. A gdy już ją będziesz miał, to zauważysz, że w zasadzie nie ma tam nic nowego... Nie wiem dlaczego tak sie upieracie przy tej paczce.
--- Koniec cytatu ---

Facet, ta paczka i to co my (NKT) robimy, nie jest dla nas, tylko dla innych, chyba że wy (SPT) macie inny cel niż robić dla użytkowników, tylko dla siebie. Myślisz że ja się domagam o tę paczkę? Nie, bo ja sobie poradzę i pościągam wszystko co jest dostępne. Więc zastanów się trochę.
Aaa... my się nie upieramy. Ja nie piszę tych postów z porozumieniem z innymi NKTowacmi. Ja piszę to co uważam i co myślę.

--- Cytat: "Mateu" ---Ależ proszę... Z chęcia zmarnuje kolejne bajty na czytanie Twoich żali
--- Koniec cytatu ---

Ty jesteś adminem? No to ładne jaja... nie ma już kometentniejszych ludzi? Brawo!

--- Cytat: "|andy|" --- Przypomnij mi kto jest autorem zdjęc 408, którą masz na avatarze?
--- Koniec cytatu ---

Przypomnij mi, kto jest autorem zdjęć ST44, którą @ youBy ma na avatarze? Albo kto jest autorem zdjęć SM42 którą @ PEKAP ma na avatarze? Albo......

--- Cytat: "BohunIC" --- bo jakbyśmy razem tak pracowali jak sie kłucili to byłby już dawno najlepszy symulator na świecie! tyle z mojej strony!
--- Koniec cytatu ---

Ja już to pisałem wiele razy, ale to jakoś zostaje przez innych pominięte. Ale to taki "o ciut" mały szczególik.

Takie wymiany zdań będą bez sensu, ale jak ktoś to chce ciągnąć jak "gówno przez morze" to niech sobie pisze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej