Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Siersza-Szczakowa-Trzebinia

<< < (4/4)

Graco:
no i wkońcu ktoś pokaże jak sie jeździ na kolejach Piaskowych .....ech ... swietna zabawa .. mnie sie przynajmniej podoba. Zycze powodzenia Domin...

andrev1989:
Myślę, że ten temat Was zainteresuje co do trasy Siersza Szczakowa, pytanie do Dominika22, czy to właśnie tą trasę straciłeś? Bardzo mi przykro z tego powodu.

http://eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=3913

Pozdrawiam.

Dominik22:

--- Cytat: "andrev1989" ---Myślę, że ten temat Was zainteresuje co do trasy Siersza Szczakowa, pytanie do Dominika22, czy to właśnie tą trasę straciłeś? Bardzo mi przykro z tego powodu.

http://eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=3913
--- Koniec cytatu ---

Tak to niestety ta tą trase straciłem,i narazie niedam rady zaczynać od początku trasy ponieważ jestem chory ledwo dziś do was pisze ale musiałem was poinformować o tej przykrej sprawie.

czapka:
Rzadko zabieram głos ale gwoli sprostowania powinno być albo Siersza- Trzebinia -Szczakowa lub Szczakowa-Trzebinia -Siersza.Od Trzebini do Sierszy praktycznie szlak nieczynny.Stacja w Sierszy to ruina.Ale odnośnie trasy byłem pewien że nie powstanie ,zabudowa Trzebini to duże zakłady przemysłowe wokół stacji potężna infrastruktura kolejowa z dworcem głównym i towarowym tak samo ze Szczakową.Wykonać realistycznie tę trasę to miesiące poświęcenia i wytrwałości.A tej koledze brakło /awaria dysku/.W dodatku to żadne koleje piaskowe jest to główny szlak Krakow-Wrocław czy Warszawa.Od Trzebini do Sierszy szlak zamknięty bo i kopalnia zamknięta i niema po co i z czym jeźedzić.

CTL:
Co za pierdoły wypisujesz, wychodzisz z założenia że kopalnie zamkneli to i linie też, otóż nie zapominasz chyba o Elektrowni Siersza która znajduje się za stacją Trzebinia Siersza czy jak kto woli Trzebinia Wodna, myślisz że którędy węgiel do elektrowni dowozi NZTK lub PKP?, którędy do elektrowni jeżdża gruszki z materiałem do czyszczenia kotłów, nie mówiąc juz o odcinku ze stacji Trzebinia Siersza do ZG Trzebionka którędy PCC Rail dowozi piasek podsadzkowy dojeżdżając do stacji Trzebinia Siersza po swoich torach. Ruch tam niekiedy jest taki że i linia się korkuje i na stacji Trzebinia Siersza brak miejsca więc nie wypisuj takich bzdur, chyba że wychodzisz z założenia że wszystko jest dostarczane helikopterami i zrzucają worki z węglem albo i piaskiem. Następnym razem sprawdź o czym piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej