Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Siersza-Szczakowa-Trzebinia

(1/4) > >>

Dominik22:
Własnie zamierzam zrobić taką trase plany Sierszy już załatwiłem ale jeszcze niemam planów Szczakowej i niemam też planów Trzebini jeśli by ktoś miał to prosze przesyłać na adres: domi_ik@vp.pl lub pisać na mojego bloga: dominik22.blog.onet.pl i jeszcze niewiem kiedy powstanie traska ale zapewniam że będzie super.

Quark-t:

--- Cytat: "Dominik22" ---[...] i jeszcze niewiem kiedy powstanie traska ale zapewniam że będzie super.
--- Koniec cytatu ---

Bardzo źle zaczynasz....

Ale może będziesz pierwszym, który przełamie standard:
"Traska będzie super -> traski nie ma/traska jest badziewna"

eu43:
Posty na temat planów tras pisz dopiero, gdy już coś zrobisz i podasz screeny. Najlepiej będzie jak napiszesz o "nowej trasie" gdy będzie już ukończona. A jeżeli już tak Ci na tym zalerzy, żeby napisać o niej, to pisz w dziale "Na warsztacie". Ale skoro już o niej wspomniałeś, to mam pytania:
1. Ile trasa będzie liczyła km?
2. W ile minut (albo godzin) będzie można ukończyć jej "misje" ?
3. Zelektryfikowana / niezelektryfikowana?
4. Jakie lokomotywy, składy (pasażerskie, towarowe) ?

Jak chcesz, to mogę pomagać tobie w robieniu tej scenerii. Ale w czym ją robisz? Ja robię wszystko w 3ds max 7 i w notatniku. Jakby coś to zapraszam Cię na gadu-gadu: http://gg://3332443/

bohunIC:
pamietacie moją pierwsza scenerie Krewetkowo? ja tez tak zaczełem tytułem trasa trasa trasa!!! az mi admin zablokował konto :) Także stane w obronie kolegi w sprawie że ma checi zrobi trase! okej natomiast sugestia eu43 jest jak najbardziej trafna dawac do działu na warsztacie! bo trasy fizycznie nie ma jest gdzies w umyśle! chyba dobrze to sformułowałem! zgadza sie? swoja droga to życze autorowi wytrwałości, checi i umiejętności bo się przydadzą! a mam pytanie a trasa bedzie realna?

Dominik22:
Narazie odpowiem na kilka pytań na które już znam odpowiedzi ale jeszcze nie na wszystkie:
1)Trasa będzie liczyła ok 30km.
2)Lokomotywy będą różne jeszcze nie myślałem jakie.
3)Trasa będzie realna :)
Na reszte pytań odpowiem póżniej.pozdro:).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej