Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
mam texture et21 ze Szczakowej wiec taki skład sie pojawi na 100% a falsy? jak ktoś ma to sobie wstawi bo ja niemam niestety! a jak mam zrobić misje dla et21? wstawić kabine z et22? :( a pozatym to do Szczakowej nie zajedziemy najwyżej do Herbów Starych bo tyle puki co jest!
EU07-483:
PEKAP bodajze robił, wiec moze publikacja kabiny i trasy zbiegna sie w czasie i moze misja taka będzie mozliwa :P. A co do trasy, to troszke sygnały na semaforach są nieteges. Jeśli chcesz to moge pomóc w kwestii E1/R1
Zukow:
Nie chodzi o to, żeby koniecznie była misja ET21. Wystarczy jako dumb, ale dla zachowania realiów powinien być w barwach Szczakowej.
PEKAP:
--- Cytat: "EU07-483" ---PEKAP bodajze robił, wiec moze publikacja kabiny i trasy zbiegna sie w czasie i moze misja taka będzie mozliwa :P. A co do trasy, to troszke sygnały na semaforach są nieteges. Jeśli chcesz to moge pomóc w kwestii E1/R1
--- Koniec cytatu ---
Sądzę, że publikacje się nie zbiegną ponieważ kabiny będą przeznaczone do SPT. Na moim emblemacie jest screen jednej wersji kabiny z renderu w 3ds.
PS. Przypominam, że współautorem kabin jest Kolejarz
bohunIC:
--- Cytat: "Zukow" ---Nie chodzi o to, żeby koniecznie była misja ET21. Wystarczy jako dumb, ale dla zachowania realiów powinien być w barwach Szczakowej.
--- Koniec cytatu ---
BEDZIE
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej