Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (16/103) > >>

bohunIC:
mam texture et21 ze Szczakowej wiec taki skład sie pojawi na 100% a falsy? jak ktoś ma to sobie wstawi bo ja niemam niestety! a jak mam zrobić misje dla et21? wstawić kabine z et22? :(  a pozatym to do Szczakowej nie zajedziemy najwyżej do Herbów Starych bo tyle puki co jest!

EU07-483:
PEKAP bodajze robił, wiec moze publikacja kabiny i trasy zbiegna sie w czasie i moze misja taka będzie mozliwa :P. A co do trasy, to troszke sygnały na semaforach są nieteges. Jeśli chcesz to moge pomóc w kwestii E1/R1

Zukow:
Nie chodzi o to, żeby koniecznie była misja ET21. Wystarczy jako dumb, ale dla zachowania realiów powinien być w barwach Szczakowej.

PEKAP:

--- Cytat: "EU07-483" ---PEKAP bodajze robił, wiec moze publikacja kabiny i trasy zbiegna sie w czasie i moze misja taka będzie mozliwa :P. A co do trasy, to troszke sygnały na semaforach są nieteges. Jeśli chcesz to moge pomóc w kwestii E1/R1
--- Koniec cytatu ---

Sądzę, że publikacje się nie zbiegną ponieważ kabiny będą przeznaczone do SPT. Na moim emblemacie jest screen jednej wersji kabiny z renderu w 3ds.

PS. Przypominam, że współautorem kabin jest Kolejarz

bohunIC:

--- Cytat: "Zukow" ---Nie chodzi o to, żeby koniecznie była misja ET21. Wystarczy jako dumb, ale dla zachowania realiów powinien być w barwach Szczakowej.
--- Koniec cytatu ---

BEDZIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej