Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
Mariusz1970:
Witam!
Traska fajna.
Mam pytanie, czy plik, który dodałeś SS5zpcpbI.inc (semafor 5-komorowy) jest jakiś specyficzny?
Odpalałem traskę na dotychczasowym i wywalał błąd abnormal, podmieniłem ten plik na Twój dołączony i jest ok. Plik ten jest wykorzystywany w innych sceneriach i zastanawiam się, że jak go podmienie na Twojego to w innych sceneriach będą błędy.
Porównywałem flaki tych plików, różnią się eventami.
I teraz mam dylemat, który z tych plików jest standardem.
Dodam, że mój dotychczasowy ma 3847 bajtów, a Twój 3768.
Pozdrawiam
Mariusz
bohunIC:
ja wywaliłem pare linijek przez które miałem ABNORMAL ten semafor nie powinniem miec wpływu na prace symka i zdarzenia, ale jesli ktos ma tarcze ostrzegawczą sprzeżoną z tym semaforem to może być problem! ja zrobiłem ten semafor pod potrzeby mojej trasy! więc jak by co to możesz używać obydwu! POZDRO
Mariusz1970:
Dzięki!
A nie lepiej dodać Twój plik z inną nazwą i odnościć się do tego nowej nazwy w Twojej trasce. Jak będzie gotowa cała trasa (nie mogę się doczekać) to chyba tak będzie lepiej. Nie bedzie trzeba kombinować.
Pozdrawiam
Mariusz
bohunIC:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Dzięki!
A nie lepiej dodać Twój plik z inną nazwą i odnościć się do tego nowej nazwy w Twojej trasce. Jak będzie gotowa cała trasa (nie mogę się doczekać) to chyba tak będzie lepiej. Nie bedzie trzeba kombinować.
Pozdrawiam
Mariusz
--- Koniec cytatu ---
no to samo sobie pomyślałem jak mi zwróciłeś uwage na nazwe semaforu!
tak bedzie w kolejnej odsłonie traski POZDRO
eumaniak:
witam!
na początek powiem, że przestudiowałem cały ten topic i nikt takiego problemu nie pisał.
Włączam sobie symka prowadząc kibelka 57. Po załadowaniu oczywiście uruchamiam i czekam na wolną drogę. Czekam z 10 min. a na semaforze Am było nadal żółte. Ruszyłem, minąłem pierwszy zakręt i widzę czerwoną na semaforach.
Czy coś nie tak z eventami? Oczywiście podczas ładowania symka, żadnego bledu nie było. Wersja Symka: 160704 z nowym exe.
Fotka tego momentu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej