Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
REWIZOR:
--- Cytat: bohunIC w 06 Stycznia 2008, 18:14:00 ---... na odcinku Kochanowice - Jawornica trwają prace i wymieniają tor 2 czy uwzględnić to w scenerii, bo wtedy będzie tylko jeden tor ...
--- Koniec cytatu ---
Tak szybko to się nie zmieni. Dlatego uwzględnij powyższe.
AIR:
Ja mam jeszcze inną prpozycje, skoro wymieniają może zrobić już na przyszłość wymienioną - będzie najdłużej aktualna.
RooteK:
A ja wpadłem jeszcze na coś xD
Zrobić z tym jednym torem, a w przyszłości np. z wyremontowanyym oraz starszym :) Wersje z III okresów ;)
bohunIC:
Tu nie widze żadnego problemu, można zrobić dwie wersje w trakcie i po remoncie. Ale róznica bedzie żadna z uwagi iż po remoncie są i tak ograniczenia do 60km/h bo przecież tor musi sie ułozyć, wiec niewiele to zmieni. Staram sie dorwać najnowszy rozkaz pisemny i póki co to z listopada 2007 roku jest max co udało mi sie wygrzebać z netu, więc chyba wg niego pojadę z wskaźnikami.
Rozi:
--- Cytat: bohunIC w 06 Stycznia 2008, 21:39:01 ---Tu nie widze żadnego problemu, można zrobić dwie wersje w trakcie i po remoncie. Ale róznica bedzie żadna z uwagi iż po remoncie są i tak ograniczenia do 60km/h bo przecież tor musi sie ułozyć, wiec niewiele to zmieni. Staram sie dorwać najnowszy rozkaz pisemny i póki co to z listopada 2007 roku jest max co udało mi sie wygrzebać z netu, więc chyba wg niego pojadę z wskaźnikami.
--- Koniec cytatu ---
A ten rozkaz, co ja zrobiłem (udał Ci się go włączyć?)? Już kończę wykaz ostzerzeń stałych (którego jak pisałem jest 3m), więc chyba coś tam znajdziesz. Postaram się go zapodać we wtorek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej