Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (82/103) > >>

bohunIC:
Zrób tyle ile możesz sam podejmujesz decyzje co i jak ma wyglądać. Zrób układ torowy i perony, wyślij mi plik max a ja zobacze co poprawić. Trakcja: bramki zwykłe 770 na peronach, za peronami itd, jak niepotrafisz to ja położe sieć w jeden wieczór.

mk1992:
Ok, zrobie po swojemu, ale tego brakującego toru nie popuszcze, chyba że zrobie to po swojemu, jak się dowiem jak naprawdę z nim wygląda sprawa to go poprawię. Bramki stawiać potrafię, tutaj nie ma żadnej filozofii, jeśli chodzi o druty to może lepiej zostawie to Tobie chyba, że jesteś już zajety to nie będe Ci robił kłopotów...

Pozdrawiam!

Ra:
Co do kratek - pozwalają ustawić odpowiedni kąt i długości. Jak wkleić to nie wiem.

Część Lublińca od strony łącznicy widać dokładnie na zumi.pl - nawet poszczególne wagony w jadącym pociągu. Niestety część północno-zachodnia jest mocno rozmyta, również na maps.google.com.

mk1992:
Kratki to chyba wiem jak zrobić...stworzyć plan'a o odpowiednich wymiarach i wycięty wragment mapy nałożyć jak teksture... . Musiałbym spróbować.

Co do www.zumi.pl to czemu ja już dawno o tym nie pomyślałem? Może się dolicze bramek? Dzięki za wskazówke.

Pozdrawiam!

bohunIC:
Mam takie pytanie do WAS, mianowicie na odcinku Kochanowice - Jawornica twaja prace i wymieniają tor 2 czy uwzględnić to w scenerii, bo wtedy bedzie tylko jeden tor, czy poprostu zostawić dwa tory ze starymi ograniczeniami?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej