Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (80/103) > >>

_KAT_:
bohunIC:

Jeśli chcesz moge udostępnić Ci rozkaz pisemny "O" dla odcinka Częstochowa Stradom - Herby Stare. Jeśli takowego nie posiadasz ;)

bohunIC:

--- Cytat: _KAT_ w 03 Stycznia 2008, 14:57:01 ---bohunIC:

Jeśli chcesz moge udostępnić Ci rozkaz pisemny "O" dla odcinka Częstochowa Stradom - Herby Stare. Jeśli takowego nie posiadasz ;)

--- Koniec cytatu ---

Poprosze!

_KAT_:

--- Cytat: bohunIC w 03 Stycznia 2008, 15:51:47 ---Poprosze!

--- Koniec cytatu ---

http://img219.imageshack.us/my.php?image=rozkaznx2.jpg

Tadam ;)

bohunIC:
Dziekuje za rozkaz pisemny, zostanie uwzględniony w scenerii, tym bardziej że dzisiaj skończyłem już całkowicie szlak i trakcje od początku tj odg. Jawornica aż po Cz. Stradom i wstawiłem słupki z kilometrami i bardzo ładnie się to wszystko pokrywa, odległości są zachowane. Teraz powstawiam ograniczenia wg rozkazu pisemnego na prawie całym odcinku, bo HS już mam zrobione przez Mati_an. Zostanie wykończyc teren tu i tam i napisać eventy wg rozkładu jazdy.

Mam pytanie czy da sie przestawić zegar w exe żeby nie startował od 10:30 tylko od żądanych godzin? No bo chciałbym w zależności od godziny ustawiać też atmo, niebo i składy.

Popatrzcie na to, przykładowa misja na kibello!

Częstochowa Stradom 15:53 - Częstochowa Gnaszyn 16:01 - Blachownia 16:09 - Herby Stare 16:22 - Lisów 16:34 - Kochanowice 16:39 - Lubliniec 16:52

Czyż to nie jest piękne?

uetam:
Sprawdz teraz sobie odleglosci miedzy stacjami z kolej.one.pl z odleglosciami w symku jadac kibelkiem w debugmode ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej