Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
no dziekuje bardzo za uwagi! zostaną porawione! co do tarczy to specjalnie zasłoniłem drzewami [efekt zarośli :)] no cóż opinie wezme pod uwage! na trasie na ciasnych łukach jest już pomarańczowy trójkąt 4. przejazdy sie będą zamykały! chce wyprowadzić trase do Herbów Starych. brakuje budynków w blachowni, w gnaszynie niema nawet dworca ale bedzie już są textury! i stradom jest do roboty! także dałem próbke tego co jest a to co będzie to będzie niebo a ziemia! POZDRAWIAM
moko_loko:
a ja mam problem z En57 nie chcę mi wogóle ruszyć nie wiem dlaczego może ja coś robie źle ale raczej nie sprawdziłem na autopilocie(Shift+Q) i też nie chcę ruszyć .
bohunIC:
--- Cytat: "moko_loko" ---a ja mam problem z En57 nie chcę mi wogóle ruszyć nie wiem dlaczego może ja coś robie źle ale raczej nie sprawdziłem na autopilocie(Shift+Q) i też nie chcę ruszyć .
--- Koniec cytatu ---
zaglądnij do pliku blachownia.scn tam masz opcje na EN57 albo EU07. wywal EN57 jak ci nieche jechać i aktywuj EU07. we wpisach jest //node... znajdziesz! POZDRO
tokarekdawid:
ja też mam coś, tabliczki przy taczach ostrzegawczych!! Zmień je, bo u mnie są np.
A
m
A powinno być ToX
AIR:
--- Cytat: "moko_loko" ---a ja mam problem z En57 nie chcę mi wogóle ruszyć nie wiem dlaczego może ja coś robie źle ale raczej nie sprawdziłem na autopilocie(Shift+Q) i też nie chcę ruszyć .
--- Koniec cytatu ---
bo wpis w .scn jest na stare exe, jak masz nowy to musisz zmienić "nobody" na "connected"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej