Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
EU05:
Jeśli tak, to zwracam honor ;) ale skojarzyło mi się to z płytkami.
defiler:
--- Cytat: OczeQ w 12 Grudnia 2007, 16:22:50 ---"... duże betonowe płyty (w tamtych okolicach perony są własnie z takich płyt porobione)."
--- Koniec cytatu ---
Niestety, nie masz racji. Perony zrobione sa z normalnych plyt takich jak stare chodniki.
OczeQ:
Defiler: możliwe, ja się tam przy swoim nie upieram.
Może to wynikać z tego, że klulając się kiblem przez okołoHerbskie okolice z reguły rano jestem jeszcze ciut zaspany, a wracając zazwyczaj ciemność nadchodzi szybciej do Herbów, niż pociąg z Inoworocławia/Zduńskiej. :>
defiler:
--- Cytat: OczeQ w 12 Grudnia 2007, 21:24:02 ---Defiler: możliwe, ja się tam przy swoim nie upieram.
Może to wynikać z tego, że klulając się kiblem przez okołoHerbskie okolice z reguły rano jestem jeszcze ciut zaspany, a wracając zazwyczaj ciemność nadchodzi szybciej do Herbów, niż pociąg z Inoworocławia/Zduńskiej. :>
--- Koniec cytatu ---
Albo jest tak jak mowisz, albo po prostu zle sie zrozumielismy - mi chodzi o stacje takie jak Cz-wa Stradom/Gnaszyn/Blachownia/Herby Stare/Nowe. Byc moze na odcinku HN - Zd Wola sa perony z duzych plyt. Nie wiem, bo nie jechalem tamtedy kupe czasu i nie pamietam.
bohunIC:
Taka mialem texture peronu, a ze najbardziej odpowiadala tej jaka jest tam to wstawilem. Defiler jakbys mogl porobic jakies foty jeszcze to bylbym zobowiazany bardzo. W tym momencie jest juz pelny odcinek od:
odg. Jawornica
Kochanowice
Lisów
odg. Liswarta
Herby Stare
Blachownia
Cz. Gnaszyn
Cz. Stradom
to jest odcinek wykonany przezemnie na podstawie mapy i zdjec terenu wiec bardzo sie rózni od poprzedniego. Natomiast wykonany nie przezemnie jest odcinek:
Herby Nowe
odg. Kalina
Ludzie jak macie mozliwosc robienia fot z tych rejonów to róbcie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej