Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
EU05:
Bohun, piękna sprawa! Można to określić nowym standardem tras do MaSzyny! :)
eu07-001:
Skrin nr 11 - te eaosy nie stoją za blisko rozjazdu?
ISDR:
--- Cytat: eu07-001 w 25 Listopada 2007, 14:33:24 ---Skrin nr 11 - te eaosy nie stoją za blisko rozjazdu?
--- Koniec cytatu ---
Czego się czepiasz??
a może skład dopiero wjeżdża w stacje,
a może są manewry,
albo skład zbiega
A nie za nerwowy jesteś? Poza tym autor trasy o bycie jego adwokatem raczej Cię nie prosił, więc pozostaw odpowiadanie na pytania ludziom, do których te pytania są adresowane.
A tak poza tym to świetnie, że jest kontynuacja trasy.
I tą wypowiedzią nie wniosłeś nic nowego do wątku.
Quark-t
kurak303E:
No poięknie, aby więcej takich tras. Może kiedyś jeszcze ktoś poprawi druty sieci trakcyjnej i wtedy będzie już zajefajnie na całej linii.
A gdzie TY masz tam druty do poprawy? Przeciez Bohun robi "od nowa" swoją traskę? Nowe też są słupy i wysięgniki. Przecież pisał o tym na forum? Więc jeśli nie wiecie, co, jak, gdzie i po co, proszę o niewypowiadanie się!
Z góry dziękuję: Mutopompka
bohunIC:
Panowie, screeny są jakie są. Zrobiłem je aby pokazać postęp w pracach, jak zawsze zresztą. Bardzo mi zależy na tej scenerii i chce by cieszyła nie tylko moje oczy. Wszystkie składy i loki są jedynie urozmaiceniem, bo jak Krzysiek626 zwrócił uwage niebyłoby w nich życia. Tak mi sie wstawiły nie fortunnie i już. Od pewnego dobrego człowieka dostałem w prezencie dokładną mapę więc trasa będzie super dokładna (jak czegoś nie zamotam).
--- Cytat: EU05 w 25 Listopada 2007, 09:25:56 ---Bohun, piękna sprawa! Można to określić nowym standardem tras do MaSzyny! :)
--- Koniec cytatu ---
Ten standard bedzie bardzo cieżko utrzymać bo FPS jest z natury mało ugodowy i czesto trzeba iść na kompromis!
A odnośnie drutów to co one mają takiego albo czego nie mają? Mają być z platyny? Wyjaśnij nam kolego bo może coś jest nie tak a chętnie to poprawie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej