Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
no tak! ale zemnie Głąb!!! zapomnialem o modelach, texturach i plikach *inc SPOKO zrobie to jeszcze raz w paczce z katalogami i wystawie na forum!
lighter:
Jeśli chodzi o wątek z przedłużeniem trasy do Herbów Starych to mogę pomóc - mam (w głowie) cały układ torowy stacji + zdjęcia stacji. Jeśli te, które posiadam będą niewystarczające to "dorobię" w wiosennej scenerii jakie tylko chcesz. Jeśli chodzi o Blachownię również służę układem torów (nawet ze zlikwidowanymi zwrotnicami i nowymi "karzełkami").
Pozdrawiam
Sergiusz LiGhTeR Kowalik
MK Herby Stare/Poraj i czasami Blachownia ;-))))
bohunIC:
--- Cytat: "lighter" ---Jeśli chodzi o wątek z przedłużeniem trasy do Herbów Starych to mogę pomóc - mam (w głowie) cały układ torowy stacji + zdjęcia stacji. Jeśli te, które posiadam będą niewystarczające to "dorobię" w wiosennej scenerii jakie tylko chcesz. Jeśli chodzi o Blachownię również służę układem torów (nawet ze zlikwidowanymi zwrotnicami i nowymi "karzełkami").
Pozdrawiam
Sergiusz LiGhTeR Kowalik
MK Herby Stare/Poraj i czasami Blachownia ;-))))
--- Koniec cytatu ---
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prosze cie o wysłanie fotek z blachowni, gnaszyna i stradomia na mejla!
ja zrobie nowe modele budynków, a co do układu torowego to też mi wyślij sprawdze czy niema błędów u mnie w scenerii. apropo Herbów Starych - jeśli znasz sie na 3D Maxie to możesz pomóc, a mianowicie zrobić układ torowy Herbów Starych do post. Liswarta. Jak się uporam z odcinkiem Gnaszyn - blachownia to polącze to z Herbami. POZDRAWIAM
Butchy_83:
--- Cytat: "bohunIC" ---no tak! ale zemnie Głąb!!! zapomnialem o modelach, texturach i plikach *inc SPOKO zrobie to jeszcze raz w paczce z katalogami i wystawie na forum!
--- Koniec cytatu ---
no fakt, dopiero jak otworzylem scn-a to zobaczylem ze czegos brakuje;) pozdrawiam i zycze powodzenia przy tworzeniu traski bo zapowiada sie niezle a przede wszystkim realistycznie:)
bohunIC:
no to jak z tymi materiałami? wszyscy sie ogłaszaja a na mejlu jeszcze nic nie ma! chciałbym powaznie sie tym zajać ale potzrebuje powaznych ludzi... POZDRAWIAM
Dodano po 10 godzinach 57 minutach:
KILKA KOLEJNYCH SCREENOW Z TRASY jak widać doszedłem do CZ-wy Stradom. czeka jeszcze trakcja i budynki, Cz-we Osobową zgodził się zrobić Vampirek1, na dalszych screenach jest juz 2 torowy wylot w strone Herbów Starych. POZDRAWIAM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej