Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukuję planu stacji...

<< < (3/3)

eu43:

--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "Mariusz W." ---Plany układów stacyjnych może mieć dyżurny ruchu. Spróbuj się skimś zaznajomić.
--- Koniec cytatu ---

I jednoczesnie nie moze ich udostepniac osobom postronnym ;-)
--- Koniec cytatu ---

No, no... Na to już są sposoby ;D Albo się uda, albo się nie uda, i będzie kara. A teraz już na serio... Mam mapę Mikołowa, w której jest każdy tor, każda bocznica, ale i tak nie uda mi się opracować na tej podstawie scenerii. Jest jeszcze inna możliwość: poprostu pójdę na perony i będę jeszcze raz próbował odmalować torowisko (tym razem trochę ostrożniej, bo wtedy jak mnie gonił ten facet to byłem aż przy wiazdowym hehehe). Ale znowu jest problem! W Mikołowie torowisko (zaczynając  od wiazdowego ze storny Łazisk, po wiazdowy od strony Mikołów Jamna) zakręca aż o jakieś 45 stopni. Wszystko zasłaniają drzewa i budynki elektrobudowy.

uetam:

--- Cytat: "eu43" ---
--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "Mariusz W." ---Plany układów stacyjnych może mieć dyżurny ruchu. Spróbuj się skimś zaznajomić.
--- Koniec cytatu ---

I jednoczesnie nie moze ich udostepniac osobom postronnym ;-)
--- Koniec cytatu ---

No, no... Na to już są sposoby ;D Albo się uda, albo się nie uda, i będzie kara. A teraz już na serio... Mam mapę Mikołowa, w której jest każdy tor, każda bocznica, ale i tak nie uda mi się opracować na tej podstawie scenerii. .
--- Koniec cytatu ---

Dlaczego nie? Zacznij od ukladu torowego.

tokarekdawid:
Ale słuchaj idz najpierw do dyzurnego. Powiedz mu, że chciałbyś je odrysowac i żeby Cię nie gonił.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej