Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukuję planu stacji...

(1/3) > >>

eu43:
Witam ;)

Chcę zrobić realistyczną scenerię do MaSzyny. Mój projekt obejmuje także stację w mieście, w którym mieszkam (czyli Mikołów). Poszukuję teraz planu tej stacji. Raz postanowiłem chodzić po stacji z notatnikiem i odrysowywać plan torów. Już więcej tego nie zrobię, bo po paru minutach chodzenia po torach zaczął mnie gonić jakiś facet! Dlatego proszę o linki do stron z takimi planami stacji albo jeżeli ktoś ma plan stacji Mikołów (w co wątpię) to proszę o przesłanie mi na: tomekzdebel@poczta.onet.pl.
Z góry dziękuję za każde informacje. Bardzo mi na nich zależy ;)

PEKAP:
Może akurat Ci się uda i znajdziesz tu (www.maps.google.com) zdjęcie swojej miejscowości w dobrej jakości. Wtedy będziesz mógł na pewno realistycznie odwzorowac układ torowy.

piotpal:

--- Cytuj --- Raz postanowiłem chodzić po stacji z notatnikiem i odrysowywać plan torów. Już więcej tego nie zrobię, bo po paru minutach chodzenia po torach zaczął mnie gonić jakiś facet!
--- Koniec cytatu ---

Może to był dyżurny ruchu? Jak po raz pierwszy miałem praktyki na PKP, to dostałem ochrzan, że chodzę torami, chociaż nastawnia była pośrodku torów.
Co do Twoich poszukiwań to może spróbuj poszukać zdjęć, na nich też czasami widać część układu torowego. Może koło stacji jest jakiś most nad torami, wtedy też mógłbyś pstryknąć zdjęcie. Inną metodą jest popstrykanie zdjęć z pociągu, ale musiałbyś conajmniej ze dwa razy przejechać przez Mikołów.

wasyl:
Witam!!!

--- Cytat: "eu43" ---Witam ;)

Raz postanowiłem chodzić po stacji z notatnikiem i odrysowywać plan torów. Już więcej tego nie zrobię, bo po paru minutach chodzenia po torach zaczął mnie gonić jakiś facet!
--- Koniec cytatu ---

Skoro chodzisz z turbanem po stacji to sie nie dziw, że cię SOK goni ;).

P.S. Sorko ale nie mogłem się powstrzymać od tego żartu ;)
P.S. Co do map to mam mapy wojskowe (z edonkeya 3 cd) - raczej układu torów nie zobaczysz ale wysokości i prowadzenie szlaku widac w miare dobrze.

|andy|:

--- Cytat: "eu43" ---(...)Raz postanowiłem chodzić po stacji z notatnikiem i odrysowywać plan torów. Już więcej tego nie zrobię, bo po paru minutach chodzenia po torach zaczął mnie gonić jakiś facet! (...)
--- Koniec cytatu ---

Powtarzam się, ale kropla drąży skałę: jeśłi chodziłeś po peronie i szkicowałeś to facet może Ci skoczyć.
Jeśli zaś chodziłeś po torach bez niczyjej zgody to dobrze, że Cię pogonił.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej