Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja realna trasa manewrowa

<< < (12/13) > >>

Szymon:
Tak Tak trakcja bedzie tylko na stacji,tylko i wyłącznie(oczywiście w realu jest tak samo) ,a poza stacją jako obsługe powinna być 401Da no i Tem2(No chyba ze ktoś podejmuje się zrobienia 401Da,ja z przyczyn oczywistych nie zrobie bo robie trase no i kilka innych rzeczy jak coś fotki na tekstury są więc jesli byłby ktoś chętny to prosze odezwać się na priv.

OczeQ:
z braku 401Da jak innych manewrówek zostaje chyba obsługa trakcyjna w postaci 409Da...   jak na boczniecę to powinna się nadac :P

Nowicjusz26:
Myślę że na tę chwilę tabor nie powinien stanowić najwiekszych zmartwień dla autora.Wszak najwazniejsza jest trasa;) Tabor zawsze pózniej mozna dodać.A jesli już chodzi o manewrówki, to na poczatek może wystarczy SM03-180;) Pozdrawiam!

Szymon:
No wbrew pozorom jest to problem (brak wybranych pojazdów do prowadzenia)ponieważ ma być to realna trasa a nie wyobrażam sobie sn61 manewrującego z 23 Ugpps-ami,no fakt jest faktem ze jako obsługe mozna zastosowac sm03(409Da),ale jakos poradze sobie z brakiem taboru,więc sie nie martwcie.

uetam:
A moze SM42?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej