Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja realna trasa manewrowa

<< < (11/13) > >>

Szymon:

--- Cytat: "andrev1989" ---Bardzo pięknie się prezentuje ta cementownia. Wyrażam pełne wyrazy uznania dla autora. Postaraj się dotrzymać prace nad trasą w takiej doskonałości, jak jest teraz.

Pozdrawiam,
Adrian z Szerokiej.
--- Koniec cytatu ---

Sprawa przedstawia się tak,że prace cały czas sie posuwaja do przodu,tylko raz szybciej a traz wolniej ,jak nie chce męczyc sie z eventami to robie modele i odwrotnie,ale póki nie znajdę dobrego evenciarza to będzie niezaciekawie,ale nie powiedziałem ze staną...:)

Szymon:
Muszę coś napisac bo duze grono ludzi myśli sopbie ze to kolejny słomiany zapał ,otóż jeśli myślicie ze prace stoją to jesteście w grubym błędzie prace się posuwają do przodu jednak są to elementy które gołym okiem nie są widoczne czyli eventy,jak powiedziałem chce aby w trasie był radiotelefon jednak nie jest to takie proste ,dlatego wygląda to na totalne nierobolstwo,postaram sie w tym tygodniu pokazac nowe screeny

Dodano po 14 godzinach 10 minutach:

Jak już pisałem w poście powyżej dla niecierpliwych zdradzę ze wykonałem co nastepuje:

-Silosy na mączkę;
-Skład surowca ;
-Hale na gips ;
-Zostało zakończone układanie płyt do hali lokomotyw ;
-Skończyłem silosy na cement(łącznmie 12 silosów) ;
-Wykonałem załadunek wagonów tak zwanych "gruszek" ;

Do wykonania pozostało mi co nastepuje:
-radiotelefon ;
-położyc trawe(to jest najmniejszy problem) ;
-dołożyć kilka budynków na terenie zakładu ;
-zrobić trakcje na stacji ;
-setki eventów ;

http://eu07.pl/imageshack.us/img91/cem01rk5.jpg

http://eu07.pl/imageshack.us/img92/cem02cc1.jpg

Nowicjusz26:
Cześć:) Powiem krótko.To co tworzysz zapowiada się genialnie!Doskonała robota.Trakcji elektrycznej za wiele nie rób, bo rzeczywiście zakłady rzadko ja stosują.Utrzymanie jej oraz elektrowni, to nie potrzebne koszta;) zrób może nie wielką, pomocniczą na krótkim odcinku.Ogólnie bosko!Pozdrawiam

andrev1989:

--- Cytat: "Nowicjusz26" ---Cześć:) Powiem krótko.To co tworzysz zapowiada się genialnie!Doskonała robota.Trakcji elektrycznej za wiele nie rób, bo rzeczywiście zakłady rzadko ja stosują.Utrzymanie jej oraz elektrowni, to nie potrzebne koszta;) zrób może nie wielką, pomocniczą na krótkim odcinku.Ogólnie bosko!Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Ależ, nie chodzi o koszta, tylko o realność, przecież autor tworzy ją realną.

Łukasz16:

--- Cytat: "Nowicjusz26" ---Trakcji elektrycznej za wiele nie rób, bo rzeczywiście zakłady rzadko ja stosują.
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy dobrze zrozumieliście ale @Szymon zastosuje trakcję tylko na stacji, tj. tam gdzie bocznica Cementowni dochodzi do głównej linii kolejowej. Na samej bocznicy nie ma trakcji (trasa w całości obsługiwana przez TEM2 i 401Da) i prawdopodobnie w trasie jej też nie będzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej