Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - pociąg zdawczy TKS633501
matek123:
Jeżeli chodzi o RJ w txt, to jest dostępny generator: https://eu07.pl/forum/index.php/topic,33838.0.html
Semafor09:
Ale raczej chyba odpocznę od manewrów i napiszę jakiś scenariusz osobowy, bo na Wrzosach też nie jest ich dużo. Lecz zawsze można spróbować napisać własny scenariusz. Mi bardzo pomógł poradnik Symfonia Events.
Semafor09:
W pierwszym poście zamieściłem kolejną aktualizację. Przed radiem to ostatnia aktualizacja, chyba, że ktoś odkryje błędy. Ta aktualizacja to głównie kosmetyczne zmiany.
Co się zmieniło:
- Działa przejazd w Mostkach.
- Pliki z rozkładami są z małej litery.
- Prędkość w rozkładzie podana jest na wyskości pierwszego przystanku.
- W starterze nie pokazują się już pociągi AI.
loko:
Ciekawy scenariusz. Przejezdny z ostatniej aktualizacji. Z moich obserwacji to proponowałbym rozważyć wydłużenie czasu na manewry i przygotowanie składu na obu stacjach, tym bardziej jeśli po rozjazdach możliwa jazda do 5km/h ;-). Ja w takim wariancie się nie wyrobiłem w czasie. Należałoby zarezerwować czas na próby hamulca na początku oraz po zmianie składu i może pokusić się o zgłoszenie przez radio na obu stacjach analizy składu: długość, masa, wykazu pojazdów kolejowych w składzie pociągu. Ps. dlaczego nie działa u mnie SHP na SM42? Po zmianie na przykład na SP42 już SHP działa.
matek123:
SM42 fabrycznie nie mają SHP.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej