Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Poradnik tworzenia screenów

<< < (3/4) > >>

bismarck:
widzę, że zdania są podzielone ale po kolejnej chwili przemyśleń dalej będe kontynuował pracę nad poradnikiem, chociaż dla samego siebie. Oczywiście jeśli ktoś też widzi w tym potencjał a ma doświadczenie z symulatorem to pomoc mile widziana

Jaco:
Napiszę tak...: skoro kolega @bismarck deklaruje, że ma 14 lat to weźcie to wszyscy pod uwagę. Innego wyjścia nie ma.

RafaPolska424:

--- Cytat: MaciejM w 05 Czerwca 2025, 16:04:23 ---A mnie się podoba.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: jakubg1 w 05 Czerwca 2025, 14:23:34 ---Każdy od czegoś zaczynał.

--- Koniec cytatu ---
Przecież wy nie zrozumieliście o co mi chodzi. Zamiast robić niepotrzebne poradniki, powołując się na swój własny autorytet, którego nie ma, niech się zajmie albo samodoskonaleniem w tej kwestii żeby się ten autorytet faktycznie pojawił, albo najlepiej zajmie się czymś bardziej pożytecznym. W maszynie twórców nie ma pod sufit.

--- Cytat: Jaco w 05 Czerwca 2025, 17:47:32 ---Napiszę tak...: skoro kolega @bismarck deklaruje, że ma 14 lat to weźcie to wszyscy pod uwagę. Innego wyjścia nie ma.

--- Koniec cytatu ---
Regulamin forum, część 3: zakazy - Konto może założyć osoba, która ukończyła 16 lat. Osoba w wieku poniżej 16 lat może założyć konto pod warunkiem posiadania zgody lub aprobaty osoby sprawującej władzę rodzicielską lub opiekę.

Jaco:
@RafaPolska424: wiesz, w tym momencie nie jest to mój problem ile osoba deklaruje lat, ile ma i kto dał zgodę... Temat zdjąłem "z gruntu".

jakubg1:

--- Cytat: RafaPolska424 w 05 Czerwca 2025, 18:55:06 ---Zamiast robić niepotrzebne poradniki, powołując się na swój własny autorytet, którego nie ma, niech się zajmie albo samodoskonaleniem w tej kwestii żeby się ten autorytet faktycznie pojawił, albo najlepiej zajmie się czymś bardziej pożytecznym. W maszynie twórców nie ma pod sufit.

--- Koniec cytatu ---

Poradniki też trzeba umieć robić i trzeba nabyć w tym doświadczenie. A jest trochę nieudokumentowanych rzeczy, do których poradniki warto napisać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej