Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
L-4268/LM-4268 ponowne podejście.
Prezydent Opacity:
Ostatnimi czasy troszkę pogrzebałem przy sprzęgu (teraz wygląda znacznie lepiej). Poprawiłem owiewki na dachu, teraz zajmuję się odwzorowaniem konfiguracji osprzętu na dachu. Niżej screeny jak to wygląda teraz
gravition:
A ja mam jedno zasadnicze pytanie, bo tego tematu tu nikt nie poruszył. Jak już ładnie narysujesz ten model, oteksturujesz itd. To co dalej z najważniejszymi rzeczami takimi jak fizyka, dźwięki, jazda itd.? Masz fizykę jazdy i hamowania? Nagrane dźwięki? Zaprogramowane ekrany sterujące itd?
Hirek:
Przy jego dojsciach w łka myślę że to nie będzie problem 😅
Prezydent Opacity:
--- Cytat: gravition w 14 Sierpnia 2025, 07:23:03 ---A ja mam jedno zasadnicze pytanie, bo tego tematu tu nikt nie poruszył. Jak już ładnie narysujesz ten model, oteksturujesz itd. To co dalej z najważniejszymi rzeczami takimi jak fizyka, dźwięki, jazda itd.? Masz fizykę jazdy i hamowania? Nagrane dźwięki? Zaprogramowane ekrany sterujące itd?
--- Koniec cytatu ---
Odwzorowaniem fizyki jazdy będę się zajmował w ostatniej kolejności jak już 3d i tex będą gotowe. Co do dźwięków już mam wiele customowych dźwięków porobionych można sobie posłuchać na moich filmach na yt, mam porobione zdjęcia ekranów więc będę je też odwzorowywał w późniejszym czasie (będę się musiał naumieć pythona chyba że ktoś to odwali za mnie :D). Dodam tylko że część parametrów fizyki jazdy jest już ustawionych nie całość ale podstawowe tak żeby pojazd zachowywał się +- jak w rzeczywistości.
jakubg1:
--- Cytat: Prezydent Opacity w 14 Sierpnia 2025, 11:05:28 ---mam porobione zdjęcia ekranów więc będę je też odwzorowywał w późniejszym czasie (będę się musiał naumieć pythona chyba że ktoś to odwali za mnie :D).
--- Koniec cytatu ---
Mogę się tym zająć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej