Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
L-4268/LM-4268 ponowne podejście.
Prezydent Opacity:
--- Cytat: Hubertnator23 w 07 Kwietnia 2025, 19:54:54 ---Foty mogę zrobić Ci telefonem, musisz mi tylko powiedzieć co dokładnie potrzebujesz.
--- Koniec cytatu ---
Zdjęcie czoła od boku tak żeby można było z tego modelować i takie żebym mógł sobie zrobić sklejkę boku. Zdjęcie czoła mam nawet dobre, jeszcze na forum pogrzebie może są jakieś foty poglądowe.
Prezydent Opacity:
--- Cytat: jakubg1 w 07 Kwietnia 2025, 21:16:58 ---
--- Cytat: Prezydent Opacity w 07 Kwietnia 2025, 17:18:35 ---Do impulsa 2 musiał bym tam znowu jechać i foty robić i jeszcze jakoś zdobyć parametry techniczne tego pojazdu.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli jakoś je zdobyłeś dla Flirta, to chyba z Impulsem 2 nie będzie większego problemu? :D
--- Koniec cytatu ---
Postaram się ogarnąć to wszystko w maju, może uda mi się wpaść do łka i porobić fotki, wypytać maszynistów o parametry czy zdobyć papierologie.
Prezydent Opacity:
Mały update co się ostatnio działo. Udało się kupić licencje więc mówię pa pa do CC-BY-SA i mam nieco większą swobodę w wydaniu ale dalej nie na tyle żeby dać do MaSzyny oficjalnie ale nie przeszkodzi mi to w zrobieniu tego na poziomie takim żeby w każdej chwili mogło tam trafić jak tylko będzie taka opcja :). Trochę pogrzebałem przy pudle ostatnio i efektem są nowe okna w kabinie maszynisty, poprawione (zmniejszone) reflektory i już jakiś czas temu dorobiłem poszerzenia boków pudła na końcach członów. W planach dalej porobienie lepszych tex, dokończenie fizyki i skończenie kabinki a także zrobienie lepszego wnętrza lowpoly. Poniżej trochę screenów przedstawiających aktualny wygląd pudła.
Hirek:
Nie szkoda kasy na mikoli?
Prezydent Opacity:
--- Cytat: Hirek w 14 Lipca 2025, 02:28:19 ---Nie szkoda kasy na mikoli?
--- Koniec cytatu ---
Trzeba zainwestować w naród może się wtedy ogarnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej