Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

L-4268/LM-4268

<< < (4/4)

jakubg1:
I takie podejście również szanuję :)

Prezydent Opacity:
Po moich głębokich przemyśleniach dochodzę do wniosku, że flirt raczej zostanie w sferze unoffu ze względu na licencje, którą jest obarczony i braku możliwości uzyskanie zgody autora na publikacje pod licencją maszynową. Niemniej jednak postaram się wykonać dodatek zgodnie ze standardami symulatora. A jeśli pojawi się oficjalny ed160 to myślę że bez większych problemów będę w stanie zrobić przeróbkę modelu, fizyki będą praktycznie gotowe z tego nad czym pracuje aktualnie więc to na pewno przyśpieszy proces powstawania tego pojazdu do oficjalnego symulatora. Samo dokończenie w unoffie tego co zacząłem na pewno pozwoli mi poprawić moje umiejętności w robieniu taboru w maszynie co mam nadzieje zaowocuje obecnością mojej działalności w oficjalnej scenie symulatora.

Kermit:
najwyzej odkop nieboszczyka puknij w wieko i grzecznie zapytaj czy mozesz pozyczyc, a nuz sie uda

nie ma rzeczy niemozliwych

matek123:
W takim razie zamykam. Polecam też ćwiczenie blendera i gimpa. Może podłapiesz bakcyla modelowania i sam zaczniesz robic modele od zera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej