Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa ET22-304
rygiel2610:
Witam :) A kiedy wyjdzie czeska 141 . Jest do niej kabina ??
Vasilkov:
Przydałoby się trochę przedłużyć rozpoczęcie i zakończenie syreny.
Profeta:
--- Cytat: "rygiel2610" ---Witam :) A kiedy wyjdzie czeska 141 . Jest do niej kabina ??
--- Koniec cytatu ---
Czeska 141 to już dawno wyszła z jakąś wersją MaSzyny (nie pamiętam z którą). Ja ją natomiat przemalowałem na lokomotywe 140 067-0, jedną z dwóch, które jeżdżą codziennie do Katowic z Bratysławy z pociągiem przyspieszonym "Góral". Różnice zewnętrzne pomiędzy 140 a 141 nie są wielkie dlatego nie wygląda to najgorzej.
Nie ma natomiast kabiny i fizyki, dlatego wypuszczanie tego nie ma większego sensu. Chyba że powstanie kabina lub zostanie wydana EP05 (po przeróbkach textur jej kabina od biedy mogłaby funkcjonować w 140). Nadal pozostanie problem fizyki.
Nie prowadźmy jednak dalej dyskusji na temat 140 bo na razie jest jak pisałem, a wątek dotyczy ET22-304.
Mariusz W.:
W tej drugiej wersji, to podoba mi się ta uniwersalność podświetlenia - w dzień nie widać, mimo iż jest, a w nocy działa normalnie.
Gratuluje wydania dobrej roboty! Jest bardzo podobny do modeli Barta, ale to jest zaletą.
A czy nie dałoby się zrobić w tym modelu tak, by podświetlanie było włączane, a nie stałe?
Akvin:
--- Cytuj ---A czy nie dałoby się zrobić w tym modelu tak, by podświetlanie było włączane, a nie stałe?
--- Koniec cytatu ---
Jasne że by sie dało... przynajmniej tak myślę. Nie wiem czy by się sprawdził ale pomysł bym miał. Problem w tym że trzeba by to pod coś podpiąć - jakiś nowy przełącznik - a tym to ja sie jeszcze nie bawiłem. Pozatym wszystkie elementy trzeba by zgrupować w jeden. To oświetlenie to taki bajer... i głównie ma nie przeszkadzać w dzień.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej