Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - ICki Wolica - Sandomierz
Zizzej_Kolej:
Kolejne fajne urozmaicenie tej scenerii. Im więcej tym lepiej bo zbyt dużo ciekawych scenariuszy i scenerii nie ma. Od początku pojawienia się tej scenerii w symulatorze chodzi mi po głowie jakiś osobowy, np. relacji Jerzynianka - Dębica, lub Turów - Kujacin i powrót do Turowa (pomysłów jest wiele). Może w przyszłości pomyślisz nad takimi lub podobnymi scenariuszami? Sam kiedyś próbowałem coś takie zrobić, lecz nie jestem w tym dobry. Powodzenia w dalszych pracach.
matek123:
@Zizzej wystarczy trochę przejrzeć plików z Eventami, przeczytać kilka stron i będziesz w stanie jakieś pierwsze kroki zrobić. Wrzosy są bardzo przyjazne do nauki pisania eventów. Chyba 100% torów jest właściwie zorientowana, że w w dobrą stronę składy się ustawiają.
Tutaj Jakub zrobił mini poradnik od czego zacząć. https://eu07.pl/forum/index.php/topic,36002.0/topicseen.html
spot57:
Osobowego z Jerzynianki do Dębicy/Turowa nie wykluczam. Ale z Wrzosów już 100% zostało wyciśnięte jeśli chodzi o misje pasażerskie. Z niecierpliwością czekam na Tomaszewo, bo jeśli struktura scenerii będzie równie przejrzysta jak na Wrzosach to myślę, że będzie spory potencjał.
figurrr:
Nie wiem czy ktoś miał takie problemy na tych scenariuszach, u mnie na czystej paczce 24.06 jest problem po wciśnięciu guzików F1, F2, czy F4 symulacja się wysypuje i wywala do Windowsa. Logi wrzucam w załączeniu.
EP08_015:
Ja tu będę kolegę Spota namawiał na jakiś scenariusz powrotny z Sandomierza do Wolicy. Niestety nie mamy nic takiego. Obojętnie czy osobowy, pospieszny czy IC.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej