Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy - ICki Wolica - Sandomierz

(1/6) > >>

spot57:
A więc kolejny gniot mojego autorstwa. Tym razem liczyłem, że pójdzie od razu na TD, ale z braku nagrań na razie wrzucam tutaj.

https://eu07.pl/userfiles/30308/wrzosy_wolica_icki.7z
https://eu07.pl/userfiles/30308/wrzosy_wolica_icki-r2.7z

I co my tu mamy? Dwa scenariusze - dzienny TLK Wolica - Sandomierz i nocny IC dla tych co lubią w ciemnościach grzać pełną rokładową 140km/h. Co ciekawe - na chwilę obecną te scenariusze obejmują prawdopodobnie największy dystans jaki można pokonać po fikcyjnych sceneriach w MaSzynie.

Jak wyżej wspomniałem na razie nie ma radia, chętni do nagrywek są mile widziani.

EDIT 14.12.2024
Komunikaty kierownika pociągu autorstwa @jakisrandomowynoob

M79r:
U mnie od ok 2 lat śmigają Sandomierz (a nawet z Macierzewa) do Wolicy TLK 38205 // Sandomierz - Limba  IC (bez nazwy i nr) i RJ Wolica - Sandomierz :) PS na razie nie grzebie w Maszynie nic

EP08_015:
Scenariusz na EP09 przejezdny. Bledow nie zauwazylem. W tym drugim scenariuszu proponowalbym dac EP08 i podniesc predkosc skladu. Bardzo przyjemny scenariusz. Moze kolega napisze jakis z Sandomierza do Wolicy? Do tej pory scenariusze pisane sa do Sandomierza a nie mamy nic powrotnego. A co do radia wystarczy dac kierpocia. Osobiscie nie lubie tej gadaniny na radiu ktora sie powtarza w wielu scenariuszach.

M79r to może połączcie siły i projekty to może coś z tego będzie. Możesz wystawić swój scenariusz w dziale warsztat.

spot57:
Sandomierz - Wolica nie jest wykluczony. Z tego co pamiętam kolega M79r wrzucał swój scenariusz na warsztat ale temat z czasem ucichł. Co do EP08 - absolutnie nikomu nie bronię podmiany i wpisania w rj 140 zamiast 125, po prostu chciałem wykorzystać tam EP07-1036.

EP08_015:
I wszystko jasne. Jutro przejadę się na tym ep07 i zobaczymy jak pójdzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej