Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Galicja_Pośpieszny_Turysta
EP08_015:
A nie mógłbyś dołączyć pliku sbt? Niechce mi się ten scenariusz załadować. Mam wrażenie że się zatrzymuje w miejscu podczas ładowania. Zawiesza się. Czy wersją exe ma jakieś znaczenie?
lolleker:
A dałeś porę roku na wiosnę?
EP08_015:
Pierwszy scenariusz 33723 nieprzejezdny. Wymienilem tylko loka zeby lepiej widziec szlak. Dostalismy wjazd do Zagorza ale na kolizje z st43. Przed wjazdem minalem tarcze manewrowa na ms2.
Drugie uruchomienie i ta sama sytuacja. Scenariusz nieprzejezdny i to na samym poczatku.
Ciekawe czy ta sytuacja będzie miała jakiś wpływ na przejezdnosc scenariusza na osobowym z drugiej strony czyli 33730. Bo ze screenu wynika że gdzieś mamy się mijać.
Co do dekoracji brakuje na słupach telefonicznych drutów.
EP08_015:
Niestety drugi scenariusz 33730 tez jest nieprzejezdny. W Szczawnym k najezdzamy na tyl towarowego.
Wyglada na to ze zaden ze scenariuszy nie jest przejezdny.
DominiczekTS2009:
W przypadku 33723:
-Czy wykryło Ci postój w Sanoku?
-Czy jechałeś zgodnie z rozkładem jazdy?
-Nie rozumiem od czego zależy ta sytuacja w Zagórzu ale poprawiałem ja w zeszłym tygodniu i nie powinno się tak dziać(ale dalej się tak dzieje widocznie).
Co do 33730:
-Nie mam pojęcia dlaczego towarowy stoi nie w tą stronę w którą powinien stać(wygląda na to że tor wpisany w pliku scm się jakoś odwrócił).
A sbt nie mogłem załączy do paczki ponieważ nie było by po włączeniu żadnych dekoracji na scenerii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej