Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Galicja_Pośpieszny_Turysta

<< < (3/5) > >>

EP08_015:
33723 wszystko zaczynało się zgodnie z planem był sygnał był odjazd od kierpocia i wyjazd zgodnie ze sygnałami a także jazda zgodnie z planem.

trzecia_bateria:

--- Cytuj ---Pierwszy scenariusz 33723 nieprzejezdny. Wymienilem tylko loka zeby lepiej widziec szlak. Dostalismy wjazd do Zagorza ale na kolizje z st43. Przed wjazdem minalem tarcze manewrowa na ms2.
--- Koniec cytatu ---

Właśnie sprawdziłem z inną niż domyślna lokomotywą, wziąłem SU45. Na dwie próby wjazdu do Zagórza, obie bez żadnych wypadków. ST43 i manewrówka potulnie stały.

EP08_015:
Ja beż zmiany loka tex próbowałem przejechać i mi się nie udało. Ciągle kieruje nas na bok na kolizje w Zagórzu.

wujekmaslak:
Witam,
Przed samym Zagórzem dostałem na semaforze białe światło. Pomocnik zaczął traktować to jako manewry. Poprowadziło mnie zupełnie na bok, jakby poza stację. Tam dojechałem do semafora mówiącego stój a na przeciw siebie miałem SM42. Odpalone na exe dorzuconym do paczki galicyjskiej. Wcześniej przy 3 próbach uruchomienia (na zwykłym exe z paczki całościowej) w Zagórzu dochodziło do kolizji manewrujących pociągów co uniemożliwiało przejazd.
Co prawda nie przejechałem w całości Os33730 ale zachodzi pytanie-czy pominięcie postoju na przystanku w Osławicy jest celowe? Bo troszkę wprowadza w błąd jak ktoś nie zna trasy w 100%.
Warto też zrobić coś z komunikatami od kierowników pociągów-są strasznie ciche mimo ustawienia radia na max.

EP08_015:
I co? Nic z tego nie będzie? Błędy są powtarzalne na exe z paczki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej