Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (14/31) > >>

KURS90:
U mnie i u innych użytkowników (pytałem) jasność kabiny jest taka sama jak w EU07. Upewnij się, czy masz moją kabinę. Były inne wydania kabin EP09 i w nich może być ciemniej

Piotrek:

--- Cytat: "ammpp" ---Czy nie dałoby się coś z tym zrobić ???

Pozdrawiam

Adam
--- Koniec cytatu ---

Być może odpalasz lokomotywę na trasie np. z "porannymi" ustawieniami atmo i dlatego jest ciemno. Spróbuj zmienić ten wpis lub scenerię.

SiBiK:
U mnie kabina jest szara i nic mi to nie przeszkadza wszystko ladnie sie ze soba laczy tylko dach mam z EU07...

Gryzak:
W pliku kabina-ep09-a.t3d i kabina-ep09-b.t3d wszystkie "SelfIllum: false" zmień na "SelfIllum: true" i wtedy Ci się będze cała kabina świecić.

Zmniejsz avarat
Oli_EU

Dziękuje za ostrzeżenie

Nie ma za co

KURS90:
Dzięki pomocy przede wszystkim Profety, a także Wojtazz'a który podrzucił dźwięki, w najbliższych dniach pojawi się ostateczna wersja dziewiątki. Zrobione są dwie wersje z klimatyzacją i bez i poprawione pudło, tak, że już reflektor nie wchozi nam do kabiny, ani nie przeszkadzają rynienki. Muszę jedynie poprawić drzwi i fotele. Profeta zrobił zmiany w modelu zewnętrznym (klimatyzację, wózki, a także wymodelował syreny) W paczce będzie dostępnych też kilka tekstur (autorstwa Profety).
Oto screeny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej