Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EP09 z kabiną do pobrania
Krzysiek626:
--- Cytat: "mookie" ---Dziwne. bo u mnie tego nie ma...
a jaka to sceneria?
toory są "podstawowe" czy jakieś samoróbki?
--- Koniec cytatu ---
To jest Krzyżowa i EP09. Nie chce mi się dawać screna ale w EU07 osie kół wyglądają na za krótkie. (minimalnie) Koła jednak opierają się na szynach.
miko:
Właśnie przejechałem się EP09. Wrażenia bombowe. Wielkie gratulacje i podziękowania dla autorów!
Czomo:
Witam
Tak a propos to EP09 zapuściłem luzem i był nerealistyczny bo jak to się mówi "zamknęłem budzik" i wskazówka mi doszła do 40 42km/h czyli jechałem jakieś 250??km/h tu coś nie gra bo jak jade siudemką luzem to wyłącznik główny wyłącza sie przy 145km/h mniej więcej a tu nic jade jade i się wkurzyłem i... wyłączyłem.W realu przekładnia czy też sam lok nie mógł by się luzem rozpędzić do takiej prędkości.
Test odbył się na moim torze testowym około 45km prostego toru.
Tak więc czy by nie dało by się zrobic w fizyce aby przy około 170km/h wyłącznik główny wybijał bo to jak dla mnie jest nie realistyczne.
Oczywiście wiem że raczej nie po to jest ten symek aby sobie robić wyścigi lokami tylko jeździć ze składami.
Ogólnie EP09 jest świetnie odwzorowany raz tylko siedziałem w kabinie i jest tak jak w realu tak mi się wydaje bo to było dawno więc nie wiele pamiętam.
Sam pulpit jest dość orginalny.
mookie:
w EP09 autor nie uwzględnił opcji bezpiecznika i można sobie zamykać budzik do oporu i nic się nie stanie...
JerryMAN:
wITAM !!! Mam problem z czyms takim jak na screenie (podczas ladowania pojawia sie comunikat"CAB NOT INITIALISED"). Chce sobie pojechac
EP09 i nie moge bo mi sie podczas ladowania wyswietla taki komunikat !! Wczesniej pobralem kabine EP09 z linku http://www.hicom.rejtravel.pl/ep09.exe
zrobilem to co pisal autor kabiny i mi wywala blad podczas ladowania :/
Otuz chce jezdzic na trasie bochnia ale nie moge z przyczyny teego komunikatu....
Ma ktos na to jakis pomys;??
z gory dziekuje :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej