Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (23/31) > >>

Profeta:

--- Cytat: "vampirek1" ---Hmm nie używam paczki Mariusza. Mam kilka exe na kompie i sam nawet nie wiem którego używam. Ten który podawał kiedyś @ Mateu mam aktualnie, ponieważ działa ze wszystkim sterownikami. Z tym od @ ShaXbee jest różnie, tj. raz działa, a raz nie. Dzięki za informacje!

P.S.: Gdy wejdziemy do korytarza, pod lokiem będzie takie coś. Co to? :) :) :) To najmniejszy problem i mi to nie przeszkadza.

^^,

Pozdrawiam! Piękny model i kabina! A tekstury PKP Cargo jeszcze lepsze!
--- Koniec cytatu ---

Ja nie mam pojęcia co to... może KURS90 jak robił przedział to mu się jakiś niepotrzebny element wykonał, ale nie wiem... może się autor później wypowie. Najlepiej jeździć na sceneriach, w których jest trawa ;)
Co do exe to ja mówię o tym z działu Devs.
Jak chodzi o tekstury to nie jestem z nich do końca zadowolony, KURS90 myślę, że też. Gdyby ktoś miał zdjęcia dziewiątek nadające się na tekstury to niech pisze do mnie albo do KURSa na PW.
Pozdrawiam!!!

mookie:
ja mam to samo jak jadę i wychodzę z kabiny
wracam i widzę to co vampirek

Piotrek:

--- Cytat: "Profeta" ---Ja nie mam pojęcia co to... może KURS90 jak robił przedział to mu się jakiś niepotrzebny element wykonał, ale nie wiem... może się autor później wypowie. Najlepiej jeździć na sceneriach, w których jest trawa ;)
Co do exe to ja mówię o tym z działu Devs.
Jak chodzi o tekstury to nie jestem z nich do końca zadowolony, KURS90 myślę, że też. Gdyby ktoś miał zdjęcia dziewiątek nadające się na tekstury to niech pisze do mnie albo do KURSa na PW.
Pozdrawiam!!!
--- Koniec cytatu ---

Ten element wygląda tak, jakby nie był włączony do hierarchii w modelu i pojawił się w MaSzynie w zupełnie przypadkowym miejscu :)

Akvin:

--- Cytat: "piotrek" ---Ten element wygląda tak, jakby nie był włączony do hierarchii w modelu i pojawił się w MaSzynie w zupełnie przypadkowym miejscu :)
--- Koniec cytatu ---

(A moze to holowany sonar?)
Dopiero dzisiaj ściągnałem tą ostateczną wersje. Muszę powiedzieć że bardzo mi się podoba. Z samego modelu nie można było oczywiście dużo wycisnać. Naszczęście tekstury ładnie się prezentują, podobnie jak wspomniane już wyżej pantografy połówkowe. Sama kabina rózwnież robi dobre wrażenie, wszystkie przełączniki są ładnie podpisane. To co szczególnie mi sie spodobało to udźwiękowienie. Nie byłem nigdy na EP09... ale to co jest mnie osobiście w pełni satysfakcjonuje. Odrazu ma się wrażenie że jest się w nowszej konstrukcji. Życzę powodzenia przy następnych projektach.

andrev1989:
Mam take pytanko: o co codzi z tą klimą w Epoce?? Czy to jest klimatyzacja kabiny, czy tylko chodzi o model zewnętrzny? Nie śmejcie się ze mnie ja może raz w życiu widziałem EP09, a w środku ani razu nie byłem.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej