Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Linia 546
danielek:
Może sie tak zastanowic nad słupkami kilometrażowymi bo trasa super nawet WOS jest, ale nie ma słupków. Ja ułożyłem nawet rozkład.
defiler:
O slupkach to juz wspominalem Hunterowi ze 100 lat temu :-) Rzeczywiscie, przydalyby sie, ale bez nich tez swiat sie nie zawali.
PZDR
oko:
Ja mam takie małe pytanko przestudiowałem forum ale odp. nie znalazłem konkretnej. w misji et22-1 na stacji małe lasy biorą mnie na bok i ciągle mam czerwone a z przeciwka wszystko stoi i do mijanki nie dochodzi. Mam tą paczke nieoficjalna i exe najnowsze z niebem.
hunter:
--- Cytat: "oko" ---Ja mam takie małe pytanko przestudiowałem forum ale odp. nie znalazłem konkretnej. w misji et22-1 na stacji małe lasy biorą mnie na bok i ciągle mam czerwone a z przeciwka wszystko stoi i do mijanki nie dochodzi. Mam tą paczke nieoficjalna i exe najnowsze z niebem.
--- Koniec cytatu ---
Zainstaluj exe 664. Następnym razem proszę czytać readme :/ Wiele ludzi je olewa, a później problemy.
jageer:
Odpaliłem misje EN57 z dzierżawy do nowego świata. I na jakiejś stacji zapowiadają że osobowy z dzierżawy.. wjeżdża na peron.. itd. Dlaczego ciągle ta zapowiedz była zapętlona i powtarzali ją aż do końca trasy czyli jak dojechałem do nowego świata dalej była :| Da się to zmienić ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej