Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (41/47) > >>

danielek:
Może  sie  tak  zastanowic  nad  słupkami kilometrażowymi  bo  trasa  super  nawet  WOS  jest,  ale  nie  ma  słupków.  Ja  ułożyłem  nawet  rozkład.

defiler:
O slupkach to juz wspominalem Hunterowi ze 100 lat temu :-) Rzeczywiscie, przydalyby sie, ale bez nich tez swiat sie nie zawali.

PZDR

oko:
Ja mam takie małe pytanko przestudiowałem forum ale odp. nie znalazłem konkretnej. w misji et22-1 na stacji małe lasy biorą mnie na bok i ciągle mam czerwone a z przeciwka wszystko stoi i  do mijanki nie  dochodzi. Mam tą paczke nieoficjalna i exe najnowsze z niebem.

hunter:

--- Cytat: "oko" ---Ja mam takie małe pytanko przestudiowałem forum ale odp. nie znalazłem konkretnej. w misji et22-1 na stacji małe lasy biorą mnie na bok i ciągle mam czerwone a z przeciwka wszystko stoi i  do mijanki nie  dochodzi. Mam tą paczke nieoficjalna i exe najnowsze z niebem.
--- Koniec cytatu ---

Zainstaluj exe 664. Następnym razem proszę czytać readme :/ Wiele ludzi je olewa, a później problemy.

jageer:
Odpaliłem misje EN57 z dzierżawy do nowego świata. I na jakiejś stacji zapowiadają że osobowy z dzierżawy.. wjeżdża na peron.. itd. Dlaczego ciągle ta zapowiedz była zapętlona i powtarzali ją aż do końca trasy czyli jak dojechałem do nowego świata dalej była :|  Da się to zmienić ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej