Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Linia 546
moko_loko:
--- Cytat: "jageer" ---Odpaliłem misje EN57 z dzierżawy do nowego świata. I na jakiejś stacji zapowiadają że osobowy z dzierżawy.. wjeżdża na peron.. itd. Dlaczego ciągle ta zapowiedz była zapętlona i powtarzali ją aż do końca trasy czyli jak dojechałem do nowego świata dalej była :| Da się to zmienić ??
--- Koniec cytatu ---
cześć,Pewnie jakiś błąd mialeś i dlatego ci powtarzało to samo daje ci tu moja paczke z dzwiękami sciągnij sobie i wklej je do folderu sounds.
http://www.sendspace.com/file/xrho7d
pozdrawiam moko_loko
jageer:
musiałem zrobić formata a Maszyny zapomniałem wrzucić na CD i teraz odpalając linie 546 wywala błąd: "rabinow_g_wyj" does not exist :| czego brakuje ?? zainstalować jeszcze raz linie ?? I jeszcze jedno. Jak robię misję EU07 to pośpieszny który wjeżdza na stacje Nowy świat dojeżdza do połowy peronu po czym znowu przyspiesza i hamuje dopiero na końcu
Krzysiek626:
--- Cytat: "jageer" ---musiałem zrobić formata a Maszyny zapomniałem wrzucić na CD i teraz odpalając linie 546 wywala błąd: "rabinow_g_wyj" does not exist :| czego brakuje ?? zainstalować jeszcze raz linie ?? I jeszcze jedno. Jak robię misję EU07 to pośpieszny który wjeżdza na stacje Nowy świat dojeżdza do połowy peronu po czym znowu przyspiesza i hamuje dopiero na końcu
--- Koniec cytatu ---
To chyba dobrze że zatrzymuje się na końcu peronu. Nie ma w tym nic dziwnego. Co do błędu semafora to może być kilka przyczyn. Wygląda że jednak nie masz wszystkiego w swojej paczce.
No i zarazem przestroga, robić kopie zapasowe przed formatem dysku!
jageer:
Wiem że dobrze. Tylko najpierw zatrzymuje się w połowie peronu, po chwili znowu rusza i dojeżdża do końca. Ale przeinstalowałem linię i już jest ok !
Mariusz1970:
Jeśli ma ktoś problem z uruchomieniem trasy, to proszę pisać w tym wątku:
http://eu07.pl/forum/index.php?topic=6468.0
Nowe posty z tym związne będą w ciemno kierowane na Bocznicę
Szanujcie do .. nędzy czytających ten wątek i pracę moderatorów, jeśli nie, to ja również nie będę miał szacunku.
Mariusz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej