Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (33/47) > >>

defiler:

--- Cytat: "Mutopompka" ---Oczywiście, że działa. Musisz tylko poczekać, a poza tym muszę wywalić kilka tras, które nie ukazały się dla szerszej publiczności jak i kilka loków. A resztę zostawię.
--- Koniec cytatu ---

Czekamy z niecierpliwoscia :)

--- Cytat: "Mutopompka" ---
PS. Nikt nie musi wierzyć, że u mnie działa cacy. Ważne, że wszystko poukładałem, poustawiałem itp.

--- Koniec cytatu ---

Jasne, ze nie musi. Napisalem tak bo wiem, ze stworzenie takiej paczki jest bardzo zmudne i pochlania ogromne ilosci czasu...

--- Cytat: "Mutopompka" ---
Mój komp jest starszym dziadkiem, ale symek na nim działa pięknie zero errorów... Czasem wyskakiwały z nowym exekiem, ale już jest wsio spoko.[/url]
--- Koniec cytatu ---

Paczka nad ktora "dłubiemy" z Mariuszem tez działa bez zarzutow, ale jak juz wspominalem to 566MB czyli wszystkiego tam nie ma.
Dodano po 22 minutach:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---a Krewetkowo_E07 i Krewetkowo_ET22 też?
--- Koniec cytatu ---

Tez bardzo mnie to ciekawi.

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Mnie defiler zmusił (napisał, że jak mu nie naprwie to wpierdziel- żartowałem) do naprawy tych tras i mu naprawiłem
--- Koniec cytatu ---

Pomogles mi z wlasnej woli i miales stalowe nerwy za co bardzo Ci dziekuje:)

--- Cytat: "Mariusz1970" ---
a quark i misja z EU i SU, a także qurak i ET.
--- Koniec cytatu ---

Dokladniej chodzi o blad w misji EP07-424 gdzie suczka nie zjezdza do szopy. A takze o ten nieszczesny wyjazd z dejaw-kopalni...
Tutaj ciekawe jak kolega rozwiazal ten problem:>

Z quarkiem może nie być problemu jeżeli używasz starszego exe,

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie stare exe nie wchodzi w gre:>

ale Krewetkowo było skopane i mam nadzieję, że teraz będzie ok.

--- Koniec cytatu ---

Juz jest OK, udalo Ci sie :>

EP08_015:
Proszę o wystawienie mi pliku
--- Kod: ---linia546_events
--- Koniec kodu ---
gdyż napewno coś jest w nim skopane że eu07 z krosowa nie wyjeżdża. A ja z et22 stoje i czekam ino nie wiem na co skoro nic sie nie wydarzy.

o to eventy dla krosowa:

--- Kod: ---event krosowo_eu07 multiple 5.0 none krosowo_eu07-1 kibel2_start memcell_ai-2_update-1 ai_en795start endevent
event krosowo_mijanka multiple 10.0 memcell_ai-2 ai_en795start Krosowo_O_s2 Krosowo_O_sem_info condition memcompare ai_memcell-2 1 1 endevent
event krosowo_mijanka-2 multiple 1.0 memcell_ai-2 Krosowo_O_s5 zapow_ns-dz_postoj-kr_ai condition memcompare ai_memcell-2 1 1 endevent
event krosowo_eu07-1 multiple 28.0 eu07_ns zapow_ns-dz_postoj-kr kr-rabinow_vel krosowo_zwr13+ krosowo-wyjazd_C_s10 krosowo-wyjazd_C_sem_info 35907odjazd2 condition memcompare ns_eu07 1 1 endevent

--- Koniec kodu ---

Czy coś jest w nich nie tak? a jak Wy u siebie macie?

defiler:

--- Kod: ---event krosowo_eu07 multiple 5.0 none krosowo_eu07-1 kibel2_start memcell_ai-2_update-1 ai_en795start endevent
event krosowo_mijanka multiple 10.0 memcell_ai-2 ai_en795start Krosowo_O_s2 Krosowo_O_sem_info condition memcompare ai_memcell-2 1 1 endevent
event krosowo_mijanka-2 multiple 1.0 memcell_ai-2 Krosowo_O_s5 zapow_ns-dz_postoj-kr_ai condition memcompare ai_memcell-2 1 1 endevent
event krosowo_eu07-1 multiple 28.0 eu07_ns zapow_ns-dz_postoj-kr kr-rabinow_vel krosowo_zwr13+ krosowo-wyjazd_C_s10 krosowo-wyjazd_C_sem_info 35907odjazd2 condition memcompare ns_eu07 1 1 endevent

--- Koniec kodu ---

u mnie dziala a jak widzisz mam to samo co Ty. Ciekawa sprawa...

Mariusz1970:
Zobacz to:
http://hyperupload.com/download/0206102e54/linia546.rar.html

Ja tam kiedyś zmieniałem i chyba wszystkie pliki zmienione dołączyłem (nadpisz wszystko). To jest starsza wersja trasy, ale jest ok. Jeżeli to nie pomoże to sciągnij moją paczkę, tam też jest ta trasa, która działa ok.

Pozdrawiam
Mariusz

defiler:
Mariusz jesli chodzi o linie546 z Twojej paczki to rzeczywiscie, problemow zadnych z nia nie ma. Sa jednak niedociagniecia - z tego co pamietam to rogatki sie nie zamykały. W misji ET22-1 chyba nawet ta EU07 nie jedzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej