Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (32/47) > >>

defiler:

--- Cytat: "Mutopompka" ---
PS. Tylko 566MB??? Ja po złożeniu do kupy miałem 1.1GB a po spakowaniu miałem coś około 150MB (pakowane algorytmem LHA, a dokładniej programem WinLHA)...
--- Koniec cytatu ---

Ale wszystko Ci dzialalo poprawnie ? Kazda jedna misja na kazdej jednej trasie ? W tej paczce wszystko ( oprocz tego ze w quarku ET22 z dejaw-kopalni nie dostaje wyjazdu ).

--- Cytat: "Mutopompka" ---
Trwało to zdeko długo, ale wg mnie "opłacało się".
--- Koniec cytatu ---

Cos sie pomysli :P

Mutopompka:

--- Cytat: "defiler" ---Ale wszystko Ci dzialalo poprawnie ? Kazda jedna misja na kazdej jednej trasie ? W tej paczce wszystko ( oprocz tego ze w quarku ET22 z dejaw-kopalni nie dostaje wyjazdu ).
--- Koniec cytatu ---

Wszystko działało cacy... A mam tam praktycznie wszystko, co ukazało się na forum, w downloadzie. Zresztą, jak już będę miał u siebie 1mbit-a postawie serwerek i wypuszczę to, co mam. Oczywiście będzie paczka poprawiona, czyli z instalatorem, wyborem loków, tras i modeli, które będzie można sobie "anulować" podczas instalacji...

defiler:
Brzmi bardzo ciekawie:) Ale ciezko mi uwierzyc, ze _wszystko_ działa _cacy_ ... Uwierze jak zobacze :P

Mutopompka:

--- Cytat: "defiler" ---Brzmi bardzo ciekawie:) Ale ciezko mi uwierzyc, ze _wszystko_ działa _cacy_ ... Uwierze jak zobacze :P
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że działa. Musisz tylko poczekać, a poza tym muszę wywalić kilka tras, które nie ukazały się dla szerszej publiczności jak i kilka loków. A resztę zostawię.

PS. Nikt nie musi wierzyć, że u mnie działa cacy. Ważne, że wszystko poukładałem, poustawiałem itp.

Mój komp jest starszym dziadkiem, ale symek na nim działa pięknie zero errorów... Czasem wyskakiwały z nowym exekiem, ale już jest wsio spoko.[/url]

Mariusz1970:
a Krewetkowo_E07 i Krewetkowo_ET22 też? Mnie defiler zmusił (napisał, że jak mu nie naprwie to wpierdziel- żartowałem) do naprawy tych tras i mu naprawiłem, a quark i misja z EU i SU, a także qurak i ET. Z quarkiem może nie być problemu jeżeli używasz starszego exe, ale Krewetkowo było skopane i mam nadzieję, że teraz będzie ok.

Pozdrawiam
Mariusz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej