Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Linia 546
MKaczy:
Witam wszystkich. Przed chwila jechałem misją EN57-1708 (noc). Wszytsko pieknie idzie, ale w pewnym monecie pojawia sie problem. Jak wjeżdzam do Sianowic i jade po zwrotnicy, aby wjechac na boczny tor, to ona mi się zmienia. No wygląda to tak:
Wjerzdzam na zwrotnice i przejedzam składem ra-s-rb-ra i rb juz leci prosto. W tym monecie się zmieniła zwrotnica, i cały skład dosłownei staje. Jechałem ok 35km/h. Daję wstecz no rusza powoli. Potem daje w przód i jak wjade na ten tor obok, to juz mogę zakończyc jazde bo mam dalej s1, które się nei zmienia.
Miał ktoś taki problem? I czy jest jakieś wyjśćie?
PS.: Moze pomoze mi jak skrócę skład z "ra+s+rb+ra+rb" na "ra+s+rb" bo ten spokojnei przejerzda. Ale nei jestem pewny czy to coś da. No czekam na wasze zdanie.
Dziekuje i pozdrawiam;)
AIR:
jedź 40km/h to zdążysz! Mi się przynajmniej udaje:)
hunter:
--- Cytat: "eU-o7 GTtuning" ---"ra+s+rb+ra+rb"
--- Koniec cytatu ---
Coo? :) Pomiedzy tym ra i rb na koncu silnikowego brakuje. Najlepiej jezdzic skladami, ktore sa w trasie od zainstalowania (no mozna maksymalnie tylko teksture zmienic).
Mariusz1970:
Takie głupie składy wprowadziłem w mojej paczce, bo wkurzało mnie przyspieszenie kibla. Jak było ra+s+rb to prawie jak rakieta. Można byłoby ra+s+rb+ra+s+rb, ale to jeszcze rakieta. A co do przejazdu przez Sianowice, to raz mi się to zdarzyło, ale wiele razy przejeżdżałem bez problemu.
MKaczy:
--- Cytuj ---A co do przejazdu przez Sianowice, to raz mi się to zdarzyło
--- Koniec cytatu ---
No widzisz Mariusz1970, a mi zawsze(trzy razy jechałem ta trasą). Tak że skróciłem sobie skład do "ra+s+rb" ... Moze teraz bedzie dobrze. I wcale taki skład nie chodzi jak "rakieta" Trzeba tylko z wyczuciem dawac pozycje.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej