Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (6/46) > >>

Kipek von Chojna:
Powiedzcież mi... co mogę zrobić aby pomóc ?? Bardzo bym chciał tylko co mam zrobić ?? Programować nie umiem. W maxie jako tako :/ Za to moja oferta to: dostęp do dokumentacji technicznej wielu wagonów i lokomotyw (łącznie z rysunkami i charakterystykami). Do tego mogę robić zdjęcia lokomotyw, wagonów, obiektów i czego byście tylko chcieli! Mogę nagrywać dźwięki. Powiedzcie mi jak mogę pomóc! Na miły Bóg!! Pokroić bym się dał za to wszystko!! Pozdrawiam!

P.S. Moją traskę którą robiłem pochowałem wraz ze zniszonym dyskiem pod swoim oknem :( Co to znaczy "Padły bootsektory" ??

Bart:
Na dobry początek potrzebujemy FIZYKA i wzorów, charakterystyk wszystkiego (nie tylko silników trakcyjnych, ale wszystkiego co ma charakterystyki).

Spróbójcie zastanowić się sami: w czym możecie pomóc. (modeli otoczenia jest naprawde mało).

Ps. potrzebuje zdjęć różnych wysięgników trakcyjnych wszystkich rodzai sieci :)

kruger:

--- Cytat: "Kipek von Chojna" ---P.S. Moją traskę którą robiłem pochowałem wraz ze zniszonym dyskiem pod swoim oknem :( Co to znaczy "Padły bootsektory" ??
--- Koniec cytatu ---

Takie specjalne miejsce na dysku twardym, w ktorym zapisany jest MBR, czyli takie cus sluzace odpalaniu systemu itp. Moze ekshumuj tego hardziela, moze cos uda sie zrobic z nim jeszcze :> chyba ze sztaby (s)expertow juz nad nim siedzialy i nic :/

|andy|:

--- Cytat: "Bart" ---Ps. potrzebuje zdjęć różnych wysięgników trakcyjnych wszystkich rodzai sieci :)
--- Koniec cytatu ---

Czyli słupy? Postaram się coś na dniach zorganizować. Daj znać czego jeszcze potrzebujesz.

hunter:

--- Cytat: "Bart" ---Można użyć map wojskowych + dane wysokościowe z NASA i szlak można sobie rysować a tory (teren i wszystkie obiekty na scenerii) zaczną same się wznościć
--- Koniec cytatu ---

Ja miałem adres z właśnie mapami wysokościowymi, ale teraz wywala tam forbidden 403, chociaż te mapy były publicznie dla wszystkich dostępne. Ja i tak SRTM'u nie używam, bo dane są niedokładne, np. droga nie jest tam tak wysoko jak w rzeczywistości...

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej