Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
firleju:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---
Jeśli chodzi o SPT - nie miałem żadnych problemów z pobraniem wszystkich plików do Maszyny2. Wszystkie pliki układają się w odpowiednich katalogach więc nie rozumiem zdania:
--- Cytuj ---Owszem pobierałem już nieraz z cvs-a maszynę ale nijak nie mogłem tego poskładać żeby się uruchomiło. Za każdym razem był jakiś błąd.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
osobiście ściągnąłem wtedy całe svn (troszkę tego było). Ale nie udało mi się już nieczego skompilować. Nie to, że jestem głupi czy cuś. Po paru dniach walk poddałem się na pliku nagłówkowych, którego za chiny nie umiałem znaleźć na necie, a który wiem, że można sobie stworzyć samemu na linuksie, którego nie posiadam na kompie. Szkoda, że większość plików nagłówkowych nie znalazła się w svn. I prawdopodobnie o to chodziło, z tymi błędami.
stonka 43:
Stary symek jeździ i rozwija się, więc po co Wam już teraz nowy, pełen pewnie błędów, z jedną trasą o długości 1km z jedną lokomotywą?
Uważam, że wątek o SPT jest już legendą taką jak o potworze z "Lohness".
Pewnie wątek będzie odgrzewany jeszcze nie raz... ale cóż, pisanie, że jak twórcy coś zrobią to opublikują nie skutkują... a szkoda :(
Tomcio:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---
...
Niewiele osób potrafi grzebać przy SPT.
Oswoić łatwiej jest komara lub osę.
--- Koniec cytatu ---
Nie no jako ze jestes orzel we wszystkim (widzac po wypowiedziach) odrazu po sciagnieciu maszyny (tej starej) tworzyles do niej i ja calkowicie rozumiales?? Nie odrazu Rzym zbudowano. Tak i nie odrazu zaczniesz rozumiec wszystko w SPT. Jestem pewien ze nawet @ShaXbee ciagle sie uczy. Zrozum to ze jest wielu ludzi ktorzy zagladaja na forum i majac pod nosem paczke (Bez latania, szukania itp) moglo by pomoc. Bywaja tu ludzie ktorzy programuja, tworza profesjonalna grafike itp. Moze poswiecili by kilka godz miesiecznie by pomoc. Trzeba tylko zachecic, zainteresowac. Moze to by nie byli wcale MK a ludzie chcacy sie wykazac w jakiejs dziedzinie, pocwiczyc programowanie itp.
--- Cytat: "Krzysiek626" ---Ilość zadawanych pytań zatrzyma pracę nad SPT lub pozostanie bez odpowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
Zatrzymac zatrzymane??. A ze zostanie bez odpowiedzi. No coz, trudno. Wiele postow moglbys pozostawic bez odpowiedzi, a jednak odpisujesz.
Krzysiek626:
@Tomcio, nie jest ze mnie taki orzeł jak to napisałeś. (potraktowałem to jako niezasłużony komplement)
Jeszcze raz (ostatni) powtórzę, jak ktoś chce to Maszyna2 jest dostępna dla każdego kto chce pomóc. Propagować, zachęcać i prosić o pomoc? To też przerabialiśmy. Po zachwytach nad screenami pozostaje potem długa cisza.
Nie widzę dziś jakiegoś nawału chętnych do pomocy, choć już kilka dni mija, jak trolujemy na ten temat (mam nadzieje że nie do wyczerpania cierpliwości któregoś moderatora).
Dla mnie to koniec trolowania w tym wątku.
EOT.
RooteK:
Właśnie, skoro ten SPT w ogóle nie powstaje to poco robić do niego modele itp. Jak go nie będzie to wyexportujmy wszystkie modele z SPT do poczciwej MaSzyny. A co do spalinowych loków to założe się, jakby sie komuś chciało to napewno by tak przekombinował exe, że spalinówki by działały...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej