Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (31/46) > >>

Mariusz1970:
A jak ta inna jest lepsza pod każdym względem od starej zrzędliwej i ta nówka mówi do Ciebie bierz mnie boy! To co robisz?

Tomcio:
Witam

--- Cytat: "EP08_015" --- Przytoczę tu małe porównanie otóż... to tak jakbyście zabiegali kilka lat o jakaś dziewczyne, w końcu byście z nią byli a na koniec zostawili dla innej. Jaki byłby w tym sens?
--- Koniec cytatu ---

Nie calkiem trafione porownanie. Lepiej na to popatrzec jak na produkt Microsoftu - Windows. Byl sobie kiedys stary Win95 (a nawet wczesniejsze) i zrobil sie Win Xp i ciagle poprawiaja ulepszaja a jednak to Windows. Ciagle lepszy i nowszy. Ktorego uzywasz?? Watpie zebys uzywal Win95.

Maszyna to samo,a nie kobieta. Jesli czyjas wiedza i umiejetnosci pozwalaja na tworzenie to chyba warto miec wklad w nowy. Stary potraktowac jako hobby i w koncu wydac wersje ostateczna i zamknac rozdzial w tej czesci projektu. Czas otwozyc nowy.

Niestety mentalnosc Polakow jest taka ze uparcie trzymaja sie czegos co juz sprawdzili chociaz jest to stare, przestarzale. Czasem warto zaryzykowac i "zlapac" za nowe. A moze sie okaze ze jest ciekawsze??

Pozdrawiam
Tomcio

Akvin:

--- Cytat: "Bart kiedyś" ---
Ps. Chcecie screeny byczka do SPT? - myśle że nawet ZT-Poznaniowi by się spodobał :))
--- Koniec cytatu ---

reakcja:

--- Cytat: "slimson" ---To tak jakby pytac: Czy zechcesz laskawie przyjac ode mnie milion dolarow?
:D
--- Koniec cytatu ---

Bank niewypłacalny, czy czek bez pokrycia?

Bart:
Sam nie wiem o co Slimsonowi chodziło :) ale chyba proponował mi milion dolców (a to dobre chęci). No byczek jest.

Profeta:

--- Cytat: "Bart" ---Sam nie wiem o co Slimsonowi chodziło :) ale chyba proponował mi milion dolców (a to dobre chęci). No byczek jest.
--- Koniec cytatu ---

Byczek jest, ale screenów nie ma ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej