Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria Tomaszewo - otwarte testy [aktualizacja w 1 poście]

<< < (8/14) > >>

M79r:
Nie wiem na jakiej zasadzie to działa i czy legalne, Ale kiedyś grzebiąc w maszynowych plikach znalazłem nazwiska osób z Maszyny ( i forum) - Nie chodzi mi o nazwiska przy modelach, gdzie autorzy są wypisani. Osobiście nie przeszkadza mi to, ale zdziwiłem sie nieco. Ktoś coś w temacie ? Pytam raczej z ciekawości. PS. jak co to już jestem w II stopniu ( piekła :) )

MaciejM:
Cześć, od dziś sceneria jest dostępna w ramach otwartych testów. Zapraszam do zapoznania się z aktualizacją w 1 poście.

lcddisplay:
Przetestowałem IC nr 14109 z Kaletnika do Leosina i wszystko było super. Bardzo fajna sceneria, bardzo starannie udekorowana! Gratuluję talentu i poczucia estetyki!

robert357:
Mimo że tory płaskie to po scenerii jakoś tego tak nie czuć w przeciwieństwie do innych scenerii. Z takich małych pierdół to jest żaglówka na rzece co przepływa pod mostami które są za nisko i żagle przenikają przez nie.

x_Zielu:
Wypadałoby zrobić w miarę spójność pojazdów na scenerii, bo występują takie kwiatki, jak dziewiątka modernizowana w 2023, ES jeżdżący w 2020, ES z 2014, dziewiątka z 2019, dwie tekstury ESa 846 itd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej