Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa EP02 do pobrania

<< < (2/6) > >>

CT:

--- Cytat: "Marian W" ---Ja mam pytanie. Czy będzie tak jak w EP01 oświetlenie przyżądów?
--- Koniec cytatu ---

Oświetlenia przyrządów EP01 w wersjii oficjalnej nie ma. Widać teraz, że ten model który wyciekł przed premierą dostał się w szersze grono userów:/

@Driver24
Wyedytuj plik eu07.ini , znajdź takie linijki:

--- Kod: ---sceneryfile jakaśtrasa.scn    // domyslny plik ze sceneria, chyba ze w linii komend bedzie: -s filename
humanctrlvehicle EP0208   // domyslny pojazd sterowany przez gracza, chyba ze w linii komend bedzie: -v vehiclename
--- Koniec kodu ---

zamiast jakaśtrasa.scn wpisz własna ( tam gdzie wstawiłeś wpisy dla EP02)
Następnie uruchom eu07.exe
Powinno pomóc.

Piotrek:

--- Cytat: "Driver24" ---Witam.
Niespodzianka jest super.
Mam tylko skromny problemik, otóż mimo wpisu do pliku dynamic.dat i zainstalowania EP02 w start nie wyswiatla mi sie ten lok i nie moge nim jeździc :/ probowalem juz wszystkiego ale nic to nie dalo. Natomiast jak dam EP02 do innego skladu (AI) to wtedy na trasie go widze. o co chodzi?
--- Koniec cytatu ---

Usunięcie spacji po każdej linijce powinno pomóc.

zbych:
Zmien wpis; none -na-EP02..
node -1 0 EP0202 dynamic PKP\EP02 none 1E02 0.0 headdriver 3 0 enddynamic...

node -1 0 EP0202 dynamic PKP\EP02 EP02 1E02 0.0 headdriver 3 0 enddynamic , i symek wtedy będzie go widział!!, tak samo w drugim wpisie.
U mnie w 160704 unoff wpisów none nie widac w kazdym wpisie taboru?
Pozdrawiam...

Zukow:
Ja mam następny problem. Kiedy lok jest luzem to jeździ bez problemu, ale gdy są podpięte wagony ani myśli ruszyć z miejsca, nawet go nie szarpnie pomino podawania kolejnych pozycji na nastawniku. Ktoś ma jakiś pomysł?

Mutopompka:

--- Cytat: "Zukow" ---Ja mam następny problem. Kiedy lok jest luzem to jeździ bez problemu, ale gdy są podpięte wagony ani myśli ruszyć z miejsca, nawet go nie szarpnie pomino podawania kolejnych pozycji na nastawniku. Ktoś ma jakiś pomysł?
--- Koniec cytatu ---
Odhamuj skład.. Sprawdź, czy masz sprzęgi poprawnie ustawione we wpisie w scenerii z lokiem EP02...

Quark-t - ortografia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej