Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP02 do pobrania
CT:
Witam.
Z wielką przyjemnością oddaje w Wasze ręce kolejną lokomotywę. Proszę potestować i bugi zgłaszać na PW. Zamieszczam to na ogólnodostępną częśc forum bo dawanie tego do Bugs mija się z celem ponieważ i tak nic tam nie testują.
DOWNLOAD EP02
Po rozpakowaniu paczki i przekopiowaniu do symka nalezy do pliku dynamic.dat znajdującego się w katalogu dynamic/PKP/ należy dopisac następujący wpis:
--- Kod: ---
1E08
EP0208
1
1E02
EP0202
1
--- Koniec kodu ---
Wpis do scenerii wygląda nastepująco:
a) dla EP02-02:
--- Kod: ---node -1 0 EP0202 dynamic PKP\EP02 none 1E02 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
b) dla EP02-08:
--- Kod: ---node -1 0 EP0208 dynamic PKP\EP02 none 1E08 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
To taki spóźniony prezent na Mikołaja ;)
EDIT
Zauważone błędy których już proszę nie zgłaszać:
1) manometr nie działa
2) złe ustawienia pozycji maszynisty w kabinie
3) niedokładny wpis haslera w mmd
Prawidłowy wpis haslera w mmd:
--- Kod: ---tachometer: speedknob rot 0.00438 -0.317 0 //parametry dla wskazowki predkosciomierza
--- Koniec kodu ---
Dzieki @|andy| i @YouBy za testy.
Specjalne podziekowania dla Leoparda oraz ET22_Rulz'a za zdjecia oraz wymiary EP02
Doktor M:
WSPANIAŁY PREZENT!
A jak będziecie w kabinie, obróćcie się myszką do tyłu - niespodzianka (świetny pomysł).
|andy|:
--- Cytat: "Doktor M" ---WSPANIAŁY PREZENT!
A jak będziecie w kabinie, obróćcie się myszką do tyłu - niespodzianka (świetny pomysł).
--- Koniec cytatu ---
Przejdź do drugiej kabiny, tam możesz pouczyć się "anatomii" lokomotywy.
Driver24:
Witam.
Niespodzianka jest super.
Mam tylko skromny problemik, otóż mimo wpisu do pliku dynamic.dat i zainstalowania EP02 w start nie wyswiatla mi sie ten lok i nie moge nim jeździc :/ probowalem juz wszystkiego ale nic to nie dalo. Natomiast jak dam EP02 do innego skladu (AI) to wtedy na trasie go widze. o co chodzi?
Marian W:
Ja mam pytanie. Czy będzie tak jak w EP01 oświetlenie przyżądów? A tak przy okazji, Czy będzią jakieś inne "bajery" np. dżwi się otwierają, popielniczka się otwiera? Fajnie by było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej