Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

[Chętny do pomocy bo]: MAM CYFRAKA

<< < (2/4) > >>

piotrek-:

--- Cytat: "Bart" ---Z Zmodellera zrezygnujmy, szkoda czasu i zdrowia na konwertowanie.

--- Koniec cytatu ---

Czemu?
Jesli ktoś dobrze obsługuje ten program, moze spokojnie w nim robić
z konwersją niema najmniejszych problemów
wystarczy wyeksportować do 3ds i w maxie zaimportować
mapowanie się zachwuje, wystarczy nałozyć tylko materiał

misq:
chętnie bym pomógł tylko nie umiem mapować tekstur niestety:/

ale cyfróweczke posiadam
w Krakowie i okolicach jest pełno obiektow kolejowych wiec nie ma problemu
jedeną przeszkodą jest pogoda :/

AIR:
Byłem ostatnio porobić trochę fotek i dopadła mnie psiarnia, spisali i "pouczyli" że nie wolno fotografować obiektów kolejowych ze względu na zagrożenie atakiem terrorystycznym (widocznie wyglądam jak terrorysta:))) jeb... złodzieje chcieli mi jeszcze aparat skonfiskować bo nie chciałem opuścić terenu kolejowego :[

Piotrek:

--- Cytat: "AIR" ---Byłem ostatnio porobić trochę fotek i dopadła mnie psiarnia, spisali i "pouczyli" że nie wolno fotografować obiektów kolejowych ze względu na zagrożenie atakiem terrorystycznym (widocznie wyglądam jak terrorysta:))) jeb... złodzieje chcieli mi jeszcze aparat skonfiskować bo nie chciałem opuścić terenu kolejowego :[
--- Koniec cytatu ---

Jeśli byłeś na terenie kolejowym, to mieli rację, ale jeżeli fotografowałeś z miejsc ogólnodostępnych, to nie mieli prawa nawet Cię spisać :)

AIR:
zrobiłem pare fotek eu07(071,336,367), ep07-371, eu06-04 na textury.  Próbowałem textury zrobić sam ale nie mam niestety zdolności ani umiejętności więc komu mógł bym podesłać  aby "coś z nich wykombinował" :) ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej