Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Chętny do pomocy bo]: MAM CYFRAKA
piotrek-:
--- Cytat: "Bart" ---Z Zmodellera zrezygnujmy, szkoda czasu i zdrowia na konwertowanie.
--- Koniec cytatu ---
Czemu?
Jesli ktoś dobrze obsługuje ten program, moze spokojnie w nim robić
z konwersją niema najmniejszych problemów
wystarczy wyeksportować do 3ds i w maxie zaimportować
mapowanie się zachwuje, wystarczy nałozyć tylko materiał
misq:
chętnie bym pomógł tylko nie umiem mapować tekstur niestety:/
ale cyfróweczke posiadam
w Krakowie i okolicach jest pełno obiektow kolejowych wiec nie ma problemu
jedeną przeszkodą jest pogoda :/
AIR:
Byłem ostatnio porobić trochę fotek i dopadła mnie psiarnia, spisali i "pouczyli" że nie wolno fotografować obiektów kolejowych ze względu na zagrożenie atakiem terrorystycznym (widocznie wyglądam jak terrorysta:))) jeb... złodzieje chcieli mi jeszcze aparat skonfiskować bo nie chciałem opuścić terenu kolejowego :[
Piotrek:
--- Cytat: "AIR" ---Byłem ostatnio porobić trochę fotek i dopadła mnie psiarnia, spisali i "pouczyli" że nie wolno fotografować obiektów kolejowych ze względu na zagrożenie atakiem terrorystycznym (widocznie wyglądam jak terrorysta:))) jeb... złodzieje chcieli mi jeszcze aparat skonfiskować bo nie chciałem opuścić terenu kolejowego :[
--- Koniec cytatu ---
Jeśli byłeś na terenie kolejowym, to mieli rację, ale jeżeli fotografowałeś z miejsc ogólnodostępnych, to nie mieli prawa nawet Cię spisać :)
AIR:
zrobiłem pare fotek eu07(071,336,367), ep07-371, eu06-04 na textury. Próbowałem textury zrobić sam ale nie mam niestety zdolności ani umiejętności więc komu mógł bym podesłać aby "coś z nich wykombinował" :) ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej