Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Chętny do pomocy bo]: MAM CYFRAKA
|andy|:
--- Cytat: "piotrek" ---Jeśli byłeś na terenie kolejowym, to mieli rację, ale jeżeli fotografowałeś z miejsc ogólnodostępnych, to nie mieli prawa nawet Cię spisać :)
--- Koniec cytatu ---
Peron też jest terenem kolejowym i za razem ogólnodostępnym i można tam robić zdjęcia. A spisać mają prawo wszędzie i o każdej porze.
Aha, no i żaden zakaz póki co nie obowiązuje.
AIR:
--- Cytat: "|andy|" ---
--- Cytat: "piotrek" ---Jeśli byłeś na terenie kolejowym, to mieli rację, ale jeżeli fotografowałeś z miejsc ogólnodostępnych, to nie mieli prawa nawet Cię spisać :)
--- Koniec cytatu ---
Peron też jest terenem kolejowym i za razem ogólnodostępnym i można tam robić zdjęcia. A spisać mają prawo wszędzie i o każdej porze.
--- Koniec cytatu ---
Pewny jesteś?? Juz 2razy mi na peronie zabronili robić zdjęć bo jest podobno wprowadzony stan wyjątkowy po zamachach w Madrycie do odwołania. Trzeba mieć pozwolenie, a onie nie jest tak łatwo:/
Jednak udało mi się kilka zrobić. Albo z ukrycia(aparat pod kurtką), troche jak akurat sie odwrócili troche na przypał wkoncu zakazy sa po to by je łamać;)))
EU07-483:
--- Cytat: "AIR" ---
--- Cytat: "|andy|" ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Pewny jesteś?? Juz 2razy mi na peronie zabronili robić zdjęć bo jest podobno wprowadzony stan wyjątkowy po zamachach w Madrycie do odwołania. Trzeba mieć pozwolenie, a onie nie jest tak łatwo:/
Jednak udało mi się kilka zrobić. Albo z ukrycia(aparat pod kurtką), troche jak akurat sie odwrócili troche na przypał wkoncu zakazy sa po to by je łamać;)))
--- Koniec cytatu ---
W twarz bym sie takim zaśmiał....
|andy|:
--- Cytat: "AIR" ---
--- Cytat: "|andy|" ---Aha, no i żaden zakaz póki co nie obowiązuje.
--- Koniec cytatu ---
Pewny jesteś??
--- Koniec cytatu ---
Tak.
Gryzak:
U nas na Kieleckim nie ma znowu tak dużo psiarni. Są momenty kiedy ich wogóle nie ma ale to jes rzadkość.
Ja fotciłem z 2 tygodnie temu telefonem EN81-004 (szynobus kielecki), ET22 i EU07 to policji i soków wogóle nie widziałem :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej