Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania
JAN21:
O wyszukajce wiem, tylko tutaj nie jest problem w podpięciu Tarczy/Powtarzacza pod semafor, tylko w miliardzie nieustandaryzowanych includów, gdzie jeden ma obsługę tarczy, a drugi nie.
Miałem ogarniać nowe, ustandaryzowane includy, ale chyba po prostu dopiszę obsługę tarcz do tych semaforów co jej nie mają i zapakuje na repo...
Ra:
Cóż, ja próbowałem uporządkować semafory w 2015 roku, ale że nie mogłem wysłać poprawek, bo ktoś mi zablokował dostęp do paczki, to sobie odpuściłem. Planowałem też zrobić generator do Rainsted, który na podstawie nazwy semafora by dobierał zawartość INC... Albo sprawdzałby zawartość istniejących plików INC i ewentualnie dopisywał brakujące rzeczy (czasem dochodziły kolejne semafory razem ze sceneriami i mogło w nich brakować realizacji nowszych pomysłów). Bo np. podawanie Sz powinno działać niezależnie od pozostałych świateł, wskaźniki W19 i W20 mogłyby się same zapalać itd.
Jakup:
Siemanko. Mam taki malutki problem, a mianowicie gdy załaduje scenerie Galicja104-96 to wywala mnie w losowym miejscu po za mapą i nawet jak uda mi się wrócić na obszar grywalny to i taki nie ma żadnych pojazdów. Wie ktoś co zrobić by tak nie było?
POPRAWKA- z pojazdami sobie poradziłem już są :)
Kacper202023:
--- Cytat: JAN21 w 17 Kwietnia 2023, 17:55:14 ---Log i Errorsy poproszę.
--- Koniec cytatu ---
Podeśle na pv, nie mogę tu wstawić zadnego pliku, nie wiedzieć czemu.
matek123:
Jeżeli są za duże, to spakuj do zip/7zip/rar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej