Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania

<< < (7/47) > >>

Kacper202023:
Dzień dobry, przychodzę i ja z kłopotem po pobraniu tytułowych Bieszczad.
W trakcie uruchamiania scenerii wyrzuca bardzo dużo braków, pobrane wszystkie 3 pliki.
Po uruchomieniu, w promieniu kilkunastu kilometrów nie generuje się podsypka, natomiast w trakcie przemieszczania "dziura w podsypce" (jej brak) rownież przesuwa się wraz z pojazdem.
Co jest powodem takowych braków?
Dodam że tryb renderowania pełny, wszystko na maksa. Uruchamiane również ze wszystkich EXE.

Pozdrawiam

JAN21:
Log i Errorsy poproszę.

YeloPL:
Witam. Jadąc po scenerii natknąłem się na błąd na stacji Łupków - semafor D. Powtarzacz nie jest zgodny z sygnałem na semaforze. Załączam screen poniżej.

JAN21:
Problem znany i nielubiany, występuje jeszcze w paru miejscach. Niestety mało kto zajmuje się infrastrukturą, a ja wszystkiego nie jestem w stanie ogarnąć.

Ra:
W Rainsted jest wyszukiwarka błędów, która pozwala odszukać wszelkie sygnalizatory, które powinny mieć sterowanie przez inny sygnalizator. W wyszukiwarce nie powinny się odnajdywać problematyczne obiekty, chyba że w jakichś nielicznych przypadkach formalny błąd spełnia jakieś szczególne zadanie. Kiedyś do powtarzaczy wklejałem eventy, które pozwalały wpiąć powtarzacz identycznie jak tarczę ostrzegawczą, a dalej kaskadować powtarzacze i do ostatniego wpiąć tarczę ostrzegawczą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej