Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania
robert357:
Dodatkowo przyspieszenie czasu na słabszym sprzęcie się dławi na bardzo szybkim mnożniku. Przez to przeważnie jedyna opcja to x5, bo na x30 i x60 sprzęt nie wyrabia i bez względu na jakim mnożniku będziemy czekać tyle samo realnego czasu co na x5. To nie tyczy się tylko od ilości taboru ale też eventów i, tutaj tylko przypuszczenia, nawet od ilości modeli i dekoracji na samej scenerii.
Pan_Kolejarz:
Witam wiem że każdy ma życie prywatne i obowiązki które są ważniejsze od MaSzyny ale kiedy mniej więcej możemy się spodziewać nowego Patcha do Galicji?
Smok E_ustachy:
--- Cytat: RCJ w 23 Lipca 2024, 21:03:37 ---Cześć, ten post jest adresowany do "wesołych" scenarzystów. Sceneria Galicja, w jednej scenerii każecie czekać godzinę na dalszą jazdę, w drugiej godzina scenerii jest 12:30 odjazd 13:20. Czy to nie jest przesada? To jest symulator, gra nie rzeczywistość. Panowie zmieńcie to!!!!! Takie scenerie zniechęcają! To nie tylko dotyczy Galicji.
--- Koniec cytatu ---
Pora się nauczyć robienia scenariusza.
pinokio:
Cześć, sceneria piękna, zamieniłem ET41 na ruska, szlak Stróża Nowy Sącz i lipa utknąłem pod górę, jamnikiem udało mi się wjechać. A gdzie zrobić kontrolne hamowanie to już w ogóle nie mam pojęcia.
jakubg1:
Z ciekawości próbowałeś Ctrl+F na rusku (połączenie ośmiu silników szeregowo)? Może to coś da.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej